Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 343
  • Views 24.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle dugih 17 godina Hugh Jackman se odlučio da pošalje Wolverine u večna lovišta, u pomoć mu je pritekao James Mangold sa kojim je napravio The Wolverine.   Prethodni filmovi koji su se bavili sam

• Koga boli kurac za Ant-Man-a?   Mislim da im je serija uz ovoliko filmova vec preveliki zalogaj, pogubice se u svemu tome.

• truliandedzombileš!
    truliandedzombileš!

superheroji su umrli krajem osadesetih, ovo samo marvel mrtvu kobilu licka šminkom i specijalnim efektima...

comment_2953502

Ja večeras odgledao prvi deo, u fazonu ako mi se svidi da overim sad dvojku u bioskopu.

U stvari, večeras sam završio sa gledanjem, krenuo sinoć, pa mi bilo previše dosadno da završim :haha:

Ovo što gore gojko reče, mogu za keca da kažem. Detinji isforsirani internet humor. K'o da sam uzeo da gledam boredpanda ili tako neki sajt dva sata. Ima tu nekih smešnih minuta, ali generalno trying too hard osećaj. Posebno jadni delovi kada oće da bude ozbiljan film, goddamn koliko loše :haha: Ona zelena i glavni lik poprilično antipatični, plus na momente jako neprijatni za gledanje i slušanje. Jedno triput više uloženo truda i vremena u peglanje efekata nego u glumu.

Bolje da stanem ovde. Al' majke mi me malo sramota što sam ovo gledao.

P.S. Jel još nekome onaj Ronan baja liči na Nergala iz Behemotha? I po liku i po naloženosti dok priča.

comment_2953548

Gledao u prosli petak gardijanse, ma kida film jebote, ono sto i ocekujem od Marvela, nakrcano humorom, do jaja efektima, donekle okej pricom, interesantnim likovima i to je to. Nema tu mnogo polemike da se razmislja da li je nesto isforsirano ili ne, sve je u filmu isforsirano svakako, zavisi sta su ti ocekivanja. Meni je ocekivanje da odem u bioskop, nakrmljam se kokicama i smejem celi film. Jebes ostalo, sve ostalo moze kod kuce da se gleda i da se analizira u crevca.

• 1 month later...
comment_2954914

Dobar trejler, ne pokazuje previše od radnje. Odličan izbor sa Run The Jewels. Andy Serkis se vratio kao Klaw, deluje ludo, dopada mi se.

Najviše sam oduševljen scenografijom i kostimografijom, lepo je što zaista crpe uticaje iz tako bogate kulture. Gledaće se.

comment_2954987

GOTG 2 je super, sve mi se dopalo. ali najjaci momenat je kad u sred poslednje frke i bitke krece "the chain" od fleetwood mac. :haha: :haha: :haha:

pre filma bio trjler za valerian. obecava.

p.s.

u verziji preradjenoj za film. :D

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...