June 30Jun 30 comment_3114886 https://marijuana.bandcamp.com/album/in-the-dawn-of-november Meni album godine do sada Report
July 6Jul 6 comment_3115118 Weeping Sores definitivno jedan od najboljih albuma ove godine meni. Death doom sa mnogo kreativnih prog i avantgarde driblinga. Nadam se da bi mogli da ponesu fizičko izdanje kad budu dolazili sa Pyrrhon. Report
September 9Sep 9 comment_3117799 aj ovde jest doom, al sludge izbija na sve strane + malo powerviolence i drone definitivno za hladnije vreme i određeno raspoloženje. strašnije mi je od Khanate John Hoffman i Adam Tomlinson inače Report
October 15Oct 15 comment_3118625 Ko voli tužni jesenji doom and gloom, ovaj album momaka iz Jordana sa trenutnim mestom boravka u Dubaiju mi je super legao. Mislio sam da su neki 90s Norvežani ili tako nešto kad sam prvi put čuo. Zgrabite svoju gotičarku i pustite po koju suzu. Report
Wednesday at 02:20 PM1 day comment_3119272 dokaz da funeral doom ne mora gadan da bude. ovo je prelepo. Report