Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 117
  • Views 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos sam razmisljao ako je karta 1200 da li da idem, ali ovo je defitivno trenutak u kojem teram organizatora u kurac. Da je ostalo 1000 do kraja bio bi pun Bozidarac a ne Fest.

• Demon Seed
    Demon Seed

Pa poskupljenje sa 1000 na 1600 je poskupljenje od 60%, na to je mislio, a organizator se pravi mutav

• svirka je bila jebanje bez kurca, jebanje u smislu zvuk do jaja i svirka stvarno kvalitetna, bez kurca u smislu nema starih dobrih hitova i kultova na listi   nove stvari zvuce super uzivo, prve dve

comment_2657031

krug progera u srbiji jeste malecki i na svakom 'certu su ista lica, ali jedini način da se to nešto kao promeni jesu niže cene karata, da dođu neki ljudi čisto da vide, neki od njih se oduševe, pa sledeći put dovuče još prijatelja... i tako u krug. nešto što recimo vidim u organizaciji leproz koncerata kao ideju.

Ja se tome i nadam, iskreno. Sada smo prebacili koncert u Dom Omladine, jer Leprous stvarno nije za Gun.

Ko je bio u januaru zna koliko su dobri uzivo i mislim da bi trebalo sada biti vise ljudi + su izbacili sjajan album pre par dana.

Izvinjavam se za off topic. I ja se slazem da je 1600 puno.

comment_2657034

pokusavam da shvatim logiku organizatora a to je verovatno ova : ok imam dovoljno prodatih karata da bude podnosljivo u festu sa nekih 180 karata i isplatio mi se koncert, ako se nadje dovoljno ljudi da mi ulete sa 1600 do jaja, mozda bude bozidarac. logika cekanja da 4 dana pred koncert odluci da premesti u drugi prostor ako se proda vise karata je totalno nenormalna zato sto mozda ljudi neki ni ne saznaju da se premestio koncert i ispali se i dodje u fest sa svojom kartom za koncert. debilizam

comment_2657158

сад је јасно, ова цена је одређена да концерт не би био премештен :haha:

I da je dobro što nisi upisao matematiku. Kako ga ubi sa 60%.

Edited by Lou

comment_2657175

I da je dobro što nisi upisao matematiku. Kako ga ubi sa 60%.

не замарај

Баш ми је пало на памет да постоје промотивна, претпродајна и редовна цена, чиста будалаштина.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.