Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2958028

vi ko Repesa Kosti Perovicu

vise verujete igracima nego oni sami sebi

glavne pozicije u timu su vam suplje, tj odbrana plus sapunica sa leonardom i sumom

cini mi se da je ipak kljuc bio ocajni everton, pustili vas poluvreme, videli gde ste skroz suplji i to je to

i mi i vi cemo igrati evropu kad u timu budemo imali 11 igraca kao sto je leonardo iz solidnih do najboljih dana

• Replies 3.9k
  • Views 220.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Ko go da uđe u finale u suštini se ne menja činjenica da UČK United nikad neće osvojiti pet titula prvaka Evrope, to kategorički tvrdim.

• El Karnisero
    El Karnisero

Њему је ово можда и десета-једанаеста у низу, Коки чека титулу, ко год да је освоји.

• Hail Metal
    Hail Metal

Rakitići, Đokovići , jebem ti moderan sport....   Čekam Olimpijadu da gledam kajak i kanu.

comment_2958119

nadanje se tvoje zakopalo na Kosovu u jednu grobnicu

pravi si Ljubo Milos Andjuse, nema tebi pomoci

Zvezda za divno cudo korektna, nismo dugo odigrali ovakvu utakmicu

ipak nisam jos uvek siguran u prolaz, vratice se Rosicki pa ce biti bez' te noge posra vas guzica

comment_2958576

Kljaic isti Zivko...skinuce neke zicere, imati dobre parade...ali dzabe kadie coek linias (i kad ako se vratimo u proslost i setimo namestanja zivog zida u Bilbau) - jasno dae coek tempirana bomba i da ce kad-tad uebati, dje ne bi smeo ni u ludilu

Marko Jankovic mentalitet Brasanca...trudi se, 80% stvari dobro uradi, ali kad treba zavrsni sah-mat odraditi - tropa...i to se nikada nece promeniti...mada, ruku na srce, da ne bese njega i Tavambe, 90% nasih sansi i golova ne bi postoialo u ovom dvomecu

Ipak previse amatera u timu, cak i Everton koi sve krpi, ali dzabe i to kad mue priem ocaian, nece ni od njega biti neka prevelika korist u Evropi, pogotovo protiv timova koi ce izaci visoko na nase stopere i srednjake

Fizicka sprema isto dovoljna za 55 minuta maksimalno

Dok se mi zaukcemo, ostace nam uvek neugodna borba sa ciganima za titulu i kup

comment_2958600

slažem se za jankovića u principu, to sam posebno mislio prošlo leto kada su svi hvalili njegove driblinge i sranja... ali u dvomeču sada je bio konkretniji dosta.

kakav takav, partizan bolji napad nije imao nekoliko sezona unazad, mada je i olimpijakos šupalj pozadi.

ali sa klajićem, ostojićem, ćirkovićem, jevtovićem... ćemo teško u i u grupu LE.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
comment_2978091

brate al me sere nerealno ovih dana, uhvaćena dvojka lajv, kvota preko 14. što bi Sreta rekao, kladionice rade i na poluvremenu :D

za Juve kažem btw

To burazeru :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Ja dok sam trcao do kladze ispadne mi 8 soma izdepa :D Uplatim posle dva soma na kvotu 4.25 ne znam sta je bilo, mozda Real i kao nisam lose prosao hahahhaha

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.