Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2014.06.11. *Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad* Queens Of The Stone Age, Partibrejkers, Eyesburn, Ritam Nereda, Repetitor

Featured Replies

• Replies 189
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kakvi govnjivi komentari pojedinih, svašta.   Koncert je bio odličan, sa prve 3-4 pesme su hvatali zalet i posle je sve vreme bilo do jaja. Ne znam kako neko može da prikenja za bilo šta posle onakv

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

Najbolje je da Exit premeste u Beograd sledece godine da picke beogradske ne moraju da mrdaju njihovim masnim dupetima

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

Hahaha lepo ja kazem : CRKNITE!

• Author
comment_2730886

Usce nije najsrecnija lokacija za koncerte, pogotovo na otvorenom. Da li se to sve na kraju svodi od opreme, vremena i sposobnosti tonaca ne bih znao, ali nijedan koncert nije imao dobar zvuk koji sam tamo gledao.

Talvi, zajebi te kvlt momente, valjda ako dajes novac za nesto, zelis i da ga gledas na prigodnom mestu, ne kazem da bi trebalo da se gura u Arenu ili Halu Pionir, ali sto dalje od Usca, ma i u pokojnu Zicu ako treba. :haha:

• Author
comment_2730892

novac koji zaradis je tvoja svojina i biras na koji nacin i na sta zelis da ga potrosis, zar ne? ili se uvek vodis krilaticom, hej neka je i u poljskom wc-u ime od benda, i bacis pare na to i posle tesis sebe da ti je bilo dobro jer si ih gledao na skrnavom mestu. bitch please.

comment_2730915

daj vojvode, ne sviraju u dangubi nego na uscu brate, to nije poljski wc, to su nijanse u odnosu na kalis. aj da si rekao dolaze QOTSA u gun klub pa da se zapitam sta nije ok, usce je sasvim smisleno, pa gomila izvodjaca je tu nastupala i bilo je ok. nenormalno je da ne odes na bend zato sto ce zvuk mozda malo da se rasipa, to nije bitno toliko, a znam da ih mnogo volis. dont be such a cepidlaka

• Author
comment_2730959

Izneo sam svoje stavove, ne morate da budete suglasni sa njima.

Talvi, godinama unazad sam slicno razmisljao o bendovima koje volim, samo da ih vidim i puna kapa, ali cesto bi ti koncerti zbog lose akustike, tonca i ozvucenja, i prostora ispali jako losi, i nekako mi je vise zao sto nemamo posten koncertni prostor za tu neku zlatnu sredinu (npr. 1000-2000 ljudi) koji bi ispunio uslove za pristojan koncert.

potvrdjena lokacija za Zagreb. sviraju u Dvoristu Velesajma. Cijene su sledece 2.) 190 kn od 01.03. do 30.04.; 3.) 210 kn od 01.05 do 10.06.

posto sam los sa kunama, hajde neka neko ovo prevede u dinarsku protivrednost.

Edited by VoivodBG

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.