Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 176
  • Views 16.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja reko ovaj prodao 1500 karata,kad ono     Nije sija nego vrat

• Isto, u osnovi mi je zvuk ovog benda heavy metal, a ja nesum nikad bio neki hevi metalac, vise volim prog na neku drugu foru, vise mi lezi Psychotic Waltz, taj neki zonfic al kapiram da cu banuti.

• Jebote kakva svirka!! Ja sam odusevljen malo reci! Hvala Lazi puno na svemu, i na sansi da sviramo kao predgrupa ovim legendama, nemam reci ... Svaka cast i publici, ispostovali su i nas i Headless, m

comment_2783062

vezbali su pesmu u cisto gitarskom aranzmanu. nikakve klavijature nisu u prici sa ovom touring postavom, a matrice mislim da fw generano ne koristi uzivo.

evo kako zvuci kad su svirali na proslogodisnjoj turneji. bedasto je bez klavijatura, meni na granici malo opasnijeg smora

comment_2783085

Bilo bolje nego sto sam ocekivao. Mora se priznati da su uzivo stvarno dobri. Nisam neki fan, ali sam resio da ispostujem dogadjaj. Inace Tek sam sada skontao ko si ti Azale. Zbog ovog avatara te uvek nekako zamisljam sa crnom kosom. :mhihi:

comment_2783087

Hehehe. Upoznasmo se i ispricasmo malo. Nisam strasan ko sto me ovde predstavljaju. Jel da? :haha:

Takodje upoznah i Petra, a i Ivet. Jos je ljuta sto sam je zvao mrgud. :haha:

comment_2783116

vezbali su i APSOG IX

Dobro je sto nisam imala ovaj info jer IX mnogo volim, tekst me uvek podseti na jedan period pre 12-13god, tacno bih se raspekmezila i napravila sebi corpse paint od sminke... :haha:

Znaci tebi i Petru pohvala sto niste share-ovali ove stvari pre koncerta jer bi mi ocekivanja bila sky high :haha:

comment_2783191

Dobar momak skroz :D Neverica totalna kad sam pogledao lika i gledam ga, i u fazonu, jebote, Hefi :haha: Strava iskustvo. Mnogo mi je drago sto sam upoznao brdo ljudi sa foruma i iz grupa sa fejsa, bas mi je puno srce bilo kada smo se okupili svi zajedno.

comment_2783193

Hvala, hvala. Sledeci put cemo i da nazdravimo. Na primer kada dovedes Symphony X ili Royal Hunt. Kam te srece. :meshuggah:

Ja sam strasan samo zlim i bezobraznim ljudima. Ovako sam blag kao prolecno jutro i veoma pozitivan. :haha::bigblue: To pricam od pocetka, ali me niko ne cuje.

Drago mi je sto sam upoznao Petra i Saleta. Dobri momci skroz.

A|symmetry razvalio inace samo da se zna. :rockdevil:

Edited by HEFEST

comment_2783510

Takodje upoznah i Petra, a i Ivet. Jos je ljuta sto sam je zvao mrgud. :haha:

Ma de ljuta, čoveče, javljam se ljudima, baš sam fina i ljubazna bila :D

Eto, upoznah Hefesta i Melindu, pozdrav za oboje

Videh i Shinigamy-ja, al' bio čovek u prvim redovima, mene mrzelo da se guram :D

Fenomenalan je bio cert, i bilo stvarno puno ljudi, žao mi je samo što nisam stigla na Asymmetry

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.