October 17, 20195 yr comment_3024938 https://getmetal.club/164848-djevel-ormer-til-armer-maane-til-hode-2019.html
May 15, 20214 yr comment_3057212 Добро је па су вазда имали називе песама који се лако памте 🙂 Колико је албум обећавао и био пријемчив на почетку толико је досадан и сувопаран од 3. песме па на овамо. Осим добре продукције не бих имао још нешто лепо да кажем за ово што су снимили. Мада колико ме сећање служи кад сам раније слушао пар албума ове братије, сви су у том фазону. Крену добро па тотално сморе и убију у појам до краја. А још чуднији су ми људи који су га коментарисали на јутубу као најбољи (већ!!) албум ове године а бенд, наравно, нешто најбоље што је Норвешка икада изнедрила у црноме металу.
May 18, 20214 yr comment_3057362 Korektan je album skroz, samo su se malo amerikanizovali.. Ali ima i starih dobrih norveskih momenata. Smesno mi kad krene neki moderniji atmo deo i posle njega norveska i koliko odma bude bolja pesma onda.
November 16, 2024Nov 16 comment_3103715 Kao i uvek meat and potatoes TNBM, a ja obožavam to da jedem. Kod njih samo budu nijanse u kvalitetu i tempu, a ovaj mi bolji od prethodnika mu.
February 8Feb 8 comment_3107877 E sranje, to je onda kraj benda. On je bio i glavni autor koliko znam i prethodnih bendova Lja i Nettlecarrier, tako da je na neki nacin bio jedan od glavnih aktera u toj novijoj retro 2nd wave norveskoj sceni u zanjih 20ak god.. RIP