Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2833106
Rockaway Lake Festival vas poziva na kolektivno zagrevanje pred veliki događaj!

U petak 12. 6. na platou Srbijateksa (Terazije 30-32) u Beogradu, održaće se Rockaway Lake STREET PARTY WARM-UP!

Od 18 časova vas očekuju:

DJ setovi, gostujući bend, Rockaway šank sa promotivnim festivalskim cenama i različiti promotivni sadržaji i aktivnosti!

Upoznajte se bliže sa programom festivala i iskusite rokenrol u svom prirodnom – urbanom okruženju, pred veliki okršaj na čuvenom rečnom ostrvu!

Ulaz je simboličan - jedna prazna konzerva napitka po izboru - kao početak velike Rockaway akcije reciklaže!

Uskoro više informacija! Budite u toku!

• Replies 76
  • Views 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Angelystor
    Angelystor

Baš niko van Beograda nije bio kao a?   I zamisli, svirka, a glasna, šta sve neće da izmisle.

• znaš dokle je došlo kad najnormalnije izgleda Srlandand

• Srlandand
    Srlandand

Izvestaj od sinoc, nije bilo puno ali je bilo dobro http://balkanrock.com/rockaway-lake-punk-razbio-kisu/

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Author
comment_2839840

mnogo dobrih utisaka u vezi ovoga. Ada je super mesto za ovakve stvari, i odlična je fora sa dva stejdža - satnica poštovana u sekund, kako jedan bend završi odmah ovaj na drugom počinje, ni minut čekanja bukvalno. poseta bila korektna skroz, naročito tamo pred AF. dakle, ono što ja videh:

Free Ride - šta ovi rekoše da su, Hrvati? simpatičan bendić, neki Parkway Drive meets Draconic, čak je i basista bradati plavušan, isti azal

Defeater - super zvučali iako masa nije bila puno entuzijastična, većina ljudi je došla zbog Agnostica i Sham 69. no oni svejedno odraše, sa preiskusnom festivalskom setlistom - uzmeš standardnu i izbaciš balade :haha: ispravno su dakle procenili da niko nije došao da sluša I Don't Mind i izrokali Bastards, The Red, White and Blues, Dear Father i druge hitove i ćao. ja prezadovoljan

Hardfaced - standard njihov, puno pozitive i poznat repertoar, pola sata super kuliranja

Agnostic Front - kao juče da sam ih gledao na Exitu 2005, nisu se puno promenili :D malo staro, malo novo, Stigma lud kao i uvek, cela Ada pevala Gotta Go, odličan intro za cert uz

, jedino kraj koncerta mnogo blentav bio - taman pred kraj nešto se sjebalo bas pojačalo, tehničari istrčali da čačkaju, i u toj gužvi kaže Roger "Let's just stop" - i stadoše ljudi i odoše :haha:

Last Hope - oni su već domaćini ovde, domaćinska i atmosfera bila. baš ih sa uživanjem odslušao, izurlao "Alive" iz petnih žila i zapalio na poslednju dvaestrojku, sorry Sham 69

sva nada da će biti i dogodine, mnogo je ovo do jaja kao ideja

comment_2839857

Baš niko van Beograda nije bio kao a?

I zamisli, svirka, a glasna, šta sve neće da izmisle.

To za Beogradjane ne primetih, uglavnom ne pisem to (pogotovo sto sam tipa sinoc najvise s Jagodincima blejao), a ovo za veoma glasnu napisah tako jer nisam hteo da napisem ozvucenje je otislo u kurac i toliko je zujalo da su me usi bolele dva sata posle :) Sto se tice jucerasnjeg dana, bas je pokidalo sve, uglavnom se slazem s Talvijem, sranje sto publika bolje nije ispratila Defeater, jer jebeno kidaju, a mislim da se zajebao sto je propustio Sham 69 :D

Festival pokidao, nadam se da ce ga biti i sldece godine.

Edited by Srlandand

comment_2840016

Gleam ove slike - e ovo dosla kompletna EU i truli zapad na festival? Ja ovoliko hipstera i sarenila u zivotu u Srbii nisam video, coece Bozii

znaš dokle je došlo kad najnormalnije izgleda Srlandand

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.