Jump to content

'bem ti život


ManiaC

Recommended Posts

Zivim tipa na 2 km-a od tog trznog centra, mada nikad ne idem tamo ... Elem, jebem li ga sta se desava, za sada je potvrdjeno 6 mrtvih, a ne 15-20 koliko nase novine pisu u Srbije, nakliktali im se majke ... Policija je dala zvanicnu izjavu da je u pitanju teroristicki napad, a fazon, ima snimak gde jedan napadac kaze da je rodjeni Nemac, da je rodjen u Minhenu, da mrzi strance i ostalo, wtf.

  • Upvote 4
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klinac je bio 'obsessed with mass shootings' kažu, nisam siguran odakle im to, ali negde sam pročitao da su u njegovoj kući našli gomilu nekih knjiga na tu temu, pa deluje kao da je napad bio omaž Brejviku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posle te tragedije i fijaska nemačke policije je i napravljena ta njihova GSG 9 jedinica. Verovatno nije slučajno ni što se ovo sranje desilo 22. jula ni to što se desilo tu gde se desilo. No evo, javljaju da su ga 'inspirisale nasilne video igrice', here we go again :haha:

 

To za video igre izgleda piše RTS, dok ne vidim drugde smatraću da su lupili :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I meni Brejvik odma pao na pamet kao poslednji neMusli terorizam kojeg se sećam, al' mi nije ni na kraj pameti bilo da je bilo pre tačno 5g i na isti datum, sunce mu jebem.

 

kakav bre omaž Brejviku, pa objavljeno je da je lik Iranac poreklom :haha:

 

samo Viktor Orban

 

Ma seru da bi se uklopilo u ovaj Musli talas napada, ja verujem da je lik Nemac. Ima svedočenja ljudi da je uzvikivao ''jebeni stranci'' i slično, čuo sam i da je nosio Nazi uniformu xD

Kontam da ne bi bilo tih neslaganja da je peščani Musli u pitanju...

 

Crnjak je što je ovo izašlo na Polandball u 16:00, a oko 18 bio masakr...

 

 

xS8hf2E.png

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bre, lik je bio lud, u sobi su mu nasli oprostajno pismo, browser history gde proucava kako se najefikasnije puca iz oruzja i gde da se nisani, pro - brejvik komentari po forumima, lecen u psihijatriji, nidje veze ovo nema sa Islamom, kvrcnulo mu i krenuo da puca na koga god totalno random. Verovatno je i kao klinac bio podjebavan, tucen u skoli i ostalo, nije se snasao u zivotu i to je to. Inace u Minhenu se nista promenilo nije, danas bleja, ni policije na ulici, ni nista specijalno. Shopping molovi puni, sve totalno kao svaki drugi dan, regularno. Vozom isao danas do obliznjeg jezera, puno ljudi, masovna okupljanja, nikakvih upozorenja.

Edited by ShinigаmY
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...