truliandedzombileš! Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 За моје (Марко) ил буду одушевљени лепотом имена ил у фазону бљак мењај. Све ми то чудно, толико је често име да би сви требали да буду потпуно равнодушни. Само паганска славјанска имена ћу дајем несрећној ђеци мојој. Свјатоплух рецимо. Јарослава ми огадио неки тамо хипстер, шиптарски сепаратиста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 u mom kraju će ti svako reći da je Jasmina muslimansko ime sve te jasmine, zlatani, svile i kadife proteraju pritisak svakom poštenom žitelju Mladićeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Imena iz domena flore i faune vazda podržavam. Uvek bolje od nekih lažnih proroka, Biblijskih imena i pomodarstava iz popularne (ne)kulture. Osim što prihvatam Kasandru, al' uz proveru znanja o poreklu. @truli - lepo ime Marko, skoro svaki mačor mi se tako zvao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 mene jasmina asocira na ime za kravu jao da, NEVENA, ima li ruznijeg imena 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 negde prošle-pretprošle godine sam čuo u busu da se neki mali klinac zove Rajan može biti i fensi, po Goslingu i ekipi, a može da bude i neki ultra-arhaizam Bio kod mene u srednjoj neki Brajan Svi u fazonu wtf el to po Brajanu Adamsu A ono neko staro crnogorsko ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 ima kod mene u selu jedan Robert, i to baš dobio ime po Redfordu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Je l zivi sa babom na salasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Nevena je odlično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 u mom kraju će ti svako reći da je Jasmina muslimansko ime ovo i moja baba kaze mada, i Kristina se nije dedi svidelo jer je ustasko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 i to isto ovde, srpsko je Hristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 http://zena.blic.rs/...e-mali-preokret sva imena glupa Ja volim ime Sofija I imam male rodjake blizance Vuka i Filipa, za to sam znala da je cesto mogli su bar neka neobicna imena da im daju kad su vec copy/paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 milana mi nije lose ali milan u top 3 najgorih muskih imena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Ti bas imas cudan ukus Meni je Milana ruzno a Milan nako A iritantna su mi bas zenska imena na -ica Jedino sam sa Anicom ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 (edited) srpsko je Hristina Lepo je Kao i Kristina. Kao i Ana, uostalom Edited March 5, 2017 by B@K@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 meni je milica lepo, iako je i staro i precesto jbt, tri zenska imena koja sam navela imaju pocetak "mil(а)" , to je to. odoh odavde, dok nije probudjena majka u meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Ja danas cuvala troje dece, moralo je biti probudjena Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Marko, skoro svaki mačor mi se tako zvao. hehe, macor. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 a kako zovete svoj penis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 A neee Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 ja ga ne zovem, sam dođe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 radmila je lepo ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 od muških recimo andrej (posro mi ga vučić xD), od ženskih mina... ruska imena su uglavnom baš kul. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 a kako zovete svoj penis? Boban. Po Bobanu Zdravkovicu, zasto i kako zaboravio sam. Mogao je biti i Jasar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Kolko je bilo lepše bez mobilnih telefona. Pošibamo se u školskom dvorištu, nema nikog da cinkari razrednoj preko fejsbuk aplikacije. Mislim, oni koji izvuku deblji kraj, a i oni koji se motaju tu okolo po žbunjevima. U gradskom prevozu su se na glas komentarisala dnevna zbivanja, devojčice i fićfirići po kafići nisu buljili u te pipkajuće ekrane. Jebem li im nane. Demokracija, sloboda. SLO BO DA! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Boban. Po Bobanu Zdravkovicu, zasto i kako zaboravio sam. Mogao je biti i Jasar. tebi onda frulanje bobana padne još ličnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts