Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 4 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Views 55.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1 month later...
comment_2969201

Корисник Alison_Hell да препоручи неку неоткривену и похотну анимир даму ове индустрије. Мислим, с обзиром да веома често посматра ову тему, као нпр. у овом тренутку, а не даје никакве инструкције.

comment_2969466

Гле овог Богдана... Уз Куруза и Димона макроа је најгори лик икада.

Мало је што сам се задњих месец дана гадно навукао на цигарете, те пурњам као Турчин, још би да ме навучете на ова проклетства од филмова.

Да поставимо ствари хипотетички... Па чекајте, господо, заљубите се у неку тралалајку, скоро па анђеоског лица, а оно се доцније испостави да је снимала по иностранству за шачицу долара.

Све, бре, то гура тамо доле шта стигне. Шта стигне, не бира! Лигње, ракове, пужеве голаће; орално обрађује коње, шимпанзе и остале црнчуге. Није вам ни та Никол Енистон имуна, сигуран сам, кад се камере угасе.

Пун је интернет тих бестијалности, да се не лажемо. Ко зна шта све оне тек чине иза кулиса, далеко од објектива камере. Дозовите се памети, аман.

А овамо, као, неговане, исфениране, депилиране... Шарена лажа. Ма, сиктер, бре.

90 % порњава се снима у ширем подручју Лос Анђелеса, опште позната ствар, за то вам не треба студија са Харварда.

Проклета је Америка и злато што сја. На време је Азал побегао из те џунгле, да главу, душу и дупе спаси.

Дабогда све поцркале од хепатитис абецеде, сиде, трипера или гонореје и црначке еболе. Хрк, пу!

И шта више оклева тај Ким Џонг Ун, да ми је знати... Испаљуј, сине, нек пуца у коске. Да не остане ни камен на камену.

Али претходно да евакуишемо Металику и маторог Клинт Иствуда. Ваљда су заслужили. Ипак су нам улепшали безбрижно детињство, макар толико можемо да учинимо за њих.

comment_2969469

ГОВНО БИХ ЈОЈ ПОЈ'О КАО ЋЕВАП!

А моје тврдо и спечено гованце бих јој дао да се измаже по њезиноме невиноме лицу!

Edited by vudun

comment_2969594

Ресто 10 % у Будиму граду. А за Пешту ће се већ Совјети, пре или касније, постарати да све то постане прах и пепео.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.