Jump to content

Steam (multiplayer igre)


:Erestun:

Recommended Posts

CS:GO je tezak bullshit. Probaj Insurgency (u pocetku bio mod za CS, neuporedivo bolji fps) kad budes imao priliku. Oko 6$ je preko go2arene.

 

Ne moras preko steama i sada. PoE je doziveo heavy overhaul nakon bete. Izbalansirali su ga, updateovan skill tree i netcode je izmenjen, tako da vise nema desync-a, mada veci party moze latencija da zajebava. Verovatno najbolja free2play igra trenutno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1k sati unboxing oruzja, 1k menjanje skinova u roze hello kitty, ostalo je na gameplay dve mape, ajd' ne lozi se molim te. CS je umro nakon 1.6

 

Netačno.

 

Činjenica je da nisi mogao vola da ubodeš posle 1.6 i izbrisao si igricu i sad tu serendaš nešto. 1.6 je mrtav, a GO je logičan nastavak i svakim update-om je bolji i bolji. Ostali su još hitbox-ovi da se reše, malo nešto zvuk i da ubace 128 tick servere (tim i još neke stvari) i ćao doviđenja.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ywV4oOhiFOM

Edited by Morphy

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Ostali su jos hitbox-ovi da se rese" najbitnija stvar u fps igri, a ne radi kako treba. Smesan si. A jos mi je zanimljivije sto pravis zakljucke da li sam je i kako igrao. Savrseno se uklapas u profil CS smaraca i zelim ti jos 2k sati da izgubis u tom komadu govneta od igre. Bitno je da virtualni noz kosta 200$. Znas ono, kad svi izgustiraju Aztec i Dust2 i predju na nesto bolje/novije ostaju samo klinci i psihopate, pronadji se.

Edited by :Erestun:
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...