Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 504
  • Views 12.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• truliandedzombileš!
    truliandedzombileš!

poserem ti se na tetovaže i sve članove mejdena i na sve diskove ja apsolutno razumem da se neko ovoliko loži na ovaj bend, ali to što razumem ne znači da sam ja takav, meni se apsolutno JEBE.   i

• Lord Iffy Boatrace
    Lord Iffy Boatrace

Omasili ste poentu totalno. A za MOJ NAROD me zabole kurac kao i za njihov ...

• In The Flesh
    In The Flesh

comment_2873204

Hteo ili ne, ti pripadas. Nisi pao sa Marsa, vec si rodjen u Srbiji i to je tvoja zemlja.

tačno. mentalitet, temperament, govor, fizičke karakteristike, smisao za humor, postoji 1000 manjih stvari koje tebe, svidelo se to tebi ili ne, karakterišu kao pripadnika ovog naroda i stanovnika ove zemlje, a ne neke druge. i može tebi ovaj narod da se ne sviđa zbog ovoga ili onoga, ali ti i dalje jesi deo njega.

ti sebe kao osobu nisi formirao sam, formirali su te ljudi oko tebe i društvo u kojem si odrastao, i kao takav ti itekako jesi njegov deo.

comment_2873213

To sto ja vidim i sazalim se je samo dokaz da imam osecanja a ne i da volim taj isti narod.ZALOSNO JE sve to.Zalosno je jer smo mi sami krivi za to,bas zato sto su ljudi toliko optereceni nekim laznim ponosom,moralom i slicnim glupostima da stavljaju uvek tu zastavu ispred koristi za razliku od drugih zemalja.Svi su priznali Kosovo i to je sada drzava a mi nismo i nama je sranje,al skroz nebitno,bitno da mi ponosno pevamo pesme o Kosovu.Dajem samo primer.A to koliko je mentalitet,smisao za humor los i debilan pokazuju Kursadzije i ostala sranja koja se prikazuju na tv-u.Da ne pricam o tome koliko smo u biti zlobni,da komsiji crkne krava je svaki treci stanovnik.Zloba na sve strane,podsmevanje...ma haos.To uopste nije politika vec mentalitet samih ljudi...Ima,ne kazem da nema jos uvek dobrih i plemetih ljudi ali u procentima malo.To svako trece govno je toliko smrdljivo da svojim smradom ugusi sve moguce dobre smekove koji ovi koji su dobri prosire i smrad preovladava...

Edited by Lord Iffy Boatrace

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.