Jump to content

Digresija sa Iron Maiden teme

Vic Rattlehead

Recommended Posts

stvar je ta što mejden ratnik ode u sarajevo i pristojno priča o muzici, kao svi ga super dočekali, ne traži kurac

onda se vrati u srbiju i poserava se po srpskoj zastavi.

jebena politički korektna pičkica.

kakva crna utopija, noćna mora globalne vlade i zla koje bi se iz toga izrodilo.

Hahahah tacno tacno ja sam pickica :).Voleo bih da te vidim da mi to kazes u facu.Klasicna internet picketina,samo ovde imas muda da ne budes POLITICKI KOREKTAN :).Prva puska kad bi pukla ili kad bi ti neko zapretio bi usrao gace sisice mala,a ovde mi prosipas neke nacionalisticke fore.

• Upvote 2

Moja drzava nema razumevanja za siromasne ljude,nema razumevanja za one koji gladuju,moja drzava gleda svakom da otme sve do zadnjeg dinara,ljudi u doba najveceg sranja pljackaju i obijaju kuce umesto da se medjusobno pomazu,koliko je zlata samo nestalo u Obrenovcu tokom poplava.Jednostavno ne mogu voleti drzavu u kojoj vlada takva struja i to je to...Ne svidja mi se mentalitet ovih ljudi i nadam se da cu sto pre videti kapije i otici negde gde mozda nece biti bolje sto se toga tice al bar nece biti moj narod u pitanju i manje ce me boleti da to gledam.

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 2

Kontradiktoran si...malo pre si govorio kako te zabole kurac za narod, a sada te boli da ih gledas kako pate. Odluci se.

I lepo je Talvi napisao na nekoj od prethodnih strana, zalosno je koliko vas ovde ne kapira razliku izmedju drzavnog aparata i zemlje. Ti ovde pricas o vlasti, a seres se po zemlji, zastavi i narodu.

• Upvote 4

Jbg, taj narod neprekidno živi u kurcu i u blatu i sve te vlasti su upravo produkt tog naroda i on nikako ne može biti amnestiran od odgovornosti.

I zato mi se i sere kad neko krene da "žali narod". Nek pati, za bolje i nije, naprotiv, za još gore je.

• Upvote 3

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...