azal Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 onaj budweiser njihov? to je voda, nije pivo. svi kazu da je pig destroyer pivo za klasu bolje od ostalih metal piva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 (edited) koga boli kurac za b®endirana piva bitno je da je muzika Metalike za tri klase bolja r između dve zagrade daje ® svakog dana se nešto novo nauči Edited December 17, 2015 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 metallica pivo im je kao muzika razvodjeno govno za maloumne mase Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 duvaj ga, Lazo Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 treba piti pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 ...i slušati Mejdene i Metaliku(ali samo prvih 5 albuma )!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 ...i slušati Mejdene i Metaliku(ali samo prvih 5 albuma )!!!!!!! Slusati komplet diskografije oba benda Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Tejk mi daun tu d paradajz siti ver d gras iz grin en d grls ar priti HEL JEAAAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 stvar je ta što mejden ratnik ode u sarajevo i pristojno priča o muzici, kao svi ga super dočekali, ne traži kurac onda se vrati u srbiju i poserava se po srpskoj zastavi. jebena politički korektna pičkica. kakva crna utopija, noćna mora globalne vlade i zla koje bi se iz toga izrodilo. Hahahah tacno tacno ja sam pickica .Voleo bih da te vidim da mi to kazes u facu.Klasicna internet picketina,samo ovde imas muda da ne budes POLITICKI KOREKTAN .Prva puska kad bi pukla ili kad bi ti neko zapretio bi usrao gace sisice mala,a ovde mi prosipas neke nacionalisticke fore. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 razvodjeno govno za maloumne mase Fan americkog "fudbala" to najbolje zna, Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 gde sam ja prosipao nacionalističke fore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Nosim zastavu jer nam je drzava puna govana i zato sto smo u kurcu pa da pokazem iz koje vukojebine ja dolazim da ih gledam,apsolutno se poserem i na tu zastavu :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 gde sam ja prosipao nacionalističke fore? Reko si da si Srbin Pravoslavac,da slusas Rokija Vulovica i da sve ostalo treba pobiti.PICKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 On onda nije nacionalista, on je nacional-sovinista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 (edited) Moja drzava nema razumevanja za siromasne ljude,nema razumevanja za one koji gladuju,moja drzava gleda svakom da otme sve do zadnjeg dinara,ljudi u doba najveceg sranja pljackaju i obijaju kuce umesto da se medjusobno pomazu,koliko je zlata samo nestalo u Obrenovcu tokom poplava.Jednostavno ne mogu voleti drzavu u kojoj vlada takva struja i to je to...Ne svidja mi se mentalitet ovih ljudi i nadam se da cu sto pre videti kapije i otici negde gde mozda nece biti bolje sto se toga tice al bar nece biti moj narod u pitanju i manje ce me boleti da to gledam. Edited December 17, 2015 by Lord Iffy Boatrace 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Kontradiktoran si...malo pre si govorio kako te zabole kurac za narod, a sada te boli da ih gledas kako pate. Odluci se. I lepo je Talvi napisao na nekoj od prethodnih strana, zalosno je koliko vas ovde ne kapira razliku izmedju drzavnog aparata i zemlje. Ti ovde pricas o vlasti, a seres se po zemlji, zastavi i narodu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Ne zna covek de bije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 najžalosnije što kapiraju da je poseravanje po državi i svemu nacionalnom neko napredno (khmkhm) razmišljanje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Jbg, taj narod neprekidno živi u kurcu i u blatu i sve te vlasti su upravo produkt tog naroda i on nikako ne može biti amnestiran od odgovornosti. I zato mi se i sere kad neko krene da "žali narod". Nek pati, za bolje i nije, naprotiv, za još gore je. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Inace, taj narod si i ti. Sto znaci: ne zasluzujes bolje, kada ti bude bilo tesko lepo pati, ko te jebe, za bolje i nisi, vec naprotiv, ti si za jos i gore. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 I mene licno zabole generalno za bilo koju naciju ili nacionalnost.Jezim se od formulara gde treba da se izjasnjavam. Ne volim da pripadam.Dozivljavam sebe kao slobodnog coveka.Ne stajem pod zastave niti duizem pesnice na mitinzima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Jel se svercujes u busu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Kad god imam priliku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Jos jedna teska budalastina: poistovecivanje dizanja pesnica na mitinzima sa pripadnosti svome narodu i ljubavi prema svojoj zemlji. Hteo ili ne, ti pripadas. Nisi pao sa Marsa, vec si rodjen u Srbiji i to je tvoja zemlja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts