Jump to content

Recommended Posts

Posted

Predviđanje za 2036. godinu. Vučić i dalje jaše, ukinute sve škole sem osnovne zbog protesta. Posle osnovne pravac kopanje litijuma golim rukama kao što rade u rudnicima kobalta u Kongu.

• Like 1
  • Upvote 3
Posted

Ovo se polako pretvara u Proročište.

Slab sam na gatanju, ali evo mog skromnog predskazanja. Do godine 2036. sve poznate teorije o prostoru i vremenu, svemiru i postanku sveta, pašće u vodu, jer će nas u međuvremenu posetiti rođaci iz dimenzije X i objasniti kako stoje stvari. Ako ne budemo poslušni, razgradiće nas na pračestice i Hiksove bozone.

• Like 1
Posted

Nema spasa za Srbiju, Hrvatsku, CG, Kosovo, BiH, niti za Makedoniju. Nažalost, braćo, tako je...

Fažana - Rovinj - Poreč - Umag.  Iz Umaga se prebaciš, pod okriljem noći, u Piran i tamo nesmetano diluješ. Glumiš gusara ako treba...

Posted

Moj najbolji drug upravo kupuje vilu u Poreču i jednu lepu jahticu. Pitaću te za bliže upute kada stignem tamo.

Posted

Neću da pokazujem 3 prsta. Nisam maloumnik.

Kaže drug organizovao hrvatske starletice da nam prave društvo. Da probamo i Hrvatice pa neka me hapse ako se budu požalile. 😂

Posted

eh, blago hrvatima sa tim hrvaticama ...bolje su i od čehoslovakinja, realno

On 7/13/2025 at 11:30 PM, Srbin Hamza said:

Toki mislio čim dođe plata na 600 evrića živeću kao lord.

Sad vim da sam napisao "al hleb 60 dinara al isti kurac" , dakle još tad sam predvideo da će plate rasti koliko i cene, pa mu to dođe na isto. Tako će i nadalje da bude, jednog dana će ovde plate da budu 1000 evra prosek, ali će leb da bude 100 dinara, a benzin 300, pa će mu doći na isto. Mi smo rasli ekonomski do 2008-e, posle toga nam je zavrnuta slavina.

• Like 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...