Srbin Hamza Posted July 13 Report Posted July 13 On 3/16/2016 at 6:02 AM, Toki89 said: ,plata 600 Evra 1
Srbin Hamza Posted July 13 Report Posted July 13 Toki mislio čim dođe plata na 600 evrića živeću kao lord. 2
HEFEST Posted July 14 Report Posted July 14 Predviđanje za 2036. godinu. Vučić i dalje jaše, ukinute sve škole sem osnovne zbog protesta. Posle osnovne pravac kopanje litijuma golim rukama kao što rade u rudnicima kobalta u Kongu. 1 3
Talvi Posted July 14 Report Posted July 14 yumetal i dalje postoji, sajt fuzionisan sa Yumetalom iz Loznice pa je shop + forum 3 3
Dinarski Ratnik Posted July 14 Report Posted July 14 Ma nema šanse da će pičkousti ostat na vlasti do kraja godine. Pitanje je samo hoće li završit u zatvoru ili će mu glava bit nabijena na ražanj
HellAwaits Posted July 14 Report Posted July 14 Ovo se polako pretvara u Proročište. Slab sam na gatanju, ali evo mog skromnog predskazanja. Do godine 2036. sve poznate teorije o prostoru i vremenu, svemiru i postanku sveta, pašće u vodu, jer će nas u međuvremenu posetiti rođaci iz dimenzije X i objasniti kako stoje stvari. Ako ne budemo poslušni, razgradiće nas na pračestice i Hiksove bozone. 1
vudun Posted July 15 Report Posted July 15 Nema spasa za Srbiju, Hrvatsku, CG, Kosovo, BiH, niti za Makedoniju. Nažalost, braćo, tako je... Fažana - Rovinj - Poreč - Umag. Iz Umaga se prebaciš, pod okriljem noći, u Piran i tamo nesmetano diluješ. Glumiš gusara ako treba...
HEFEST Posted July 15 Report Posted July 15 Moj najbolji drug upravo kupuje vilu u Poreču i jednu lepu jahticu. Pitaću te za bliže upute kada stignem tamo.
vudun Posted July 16 Report Posted July 16 Će te u'apse... Kan - Ren - Nim - Rim - Ulm - Beč - Niš... i Zmijavci kod Imotskog...
HEFEST Posted July 16 Report Posted July 16 Neću da pokazujem 3 prsta. Nisam maloumnik. Kaže drug organizovao hrvatske starletice da nam prave društvo. Da probamo i Hrvatice pa neka me hapse ako se budu požalile. 😂
Toki89 Posted July 16 Report Posted July 16 eh, blago hrvatima sa tim hrvaticama ...bolje su i od čehoslovakinja, realno On 7/13/2025 at 11:30 PM, Srbin Hamza said: Toki mislio čim dođe plata na 600 evrića živeću kao lord. Sad vim da sam napisao "al hleb 60 dinara al isti kurac" , dakle još tad sam predvideo da će plate rasti koliko i cene, pa mu to dođe na isto. Tako će i nadalje da bude, jednog dana će ovde plate da budu 1000 evra prosek, ali će leb da bude 100 dinara, a benzin 300, pa će mu doći na isto. Mi smo rasli ekonomski do 2008-e, posle toga nam je zavrnuta slavina. 1
Recommended Posts