Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 36.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Ако будем некад дотакао дно, видећете ме у оваквим патикама.

• Hail Metal
    Hail Metal

Žensko sme sve da nosi sem onih pantalona koje izgledaju kao da si se usro pet puta ne ispraznivši, ne znam kako se zove taj produkt islamske mode. Ove helanke-pantalone što je SW postavila su odličn

• soul wandering
    soul wandering

nikad do diplome of metal

comment_2898151

Živko, što sam bila u par navrata u obe radnje razočarala sam se ponudom. Nemaju ništa od najkul stvari sa sajta ili nemaju u manjim veličinama. Kao da su sve najlepše furnuli u izvoz. U veličinama 36-38 ostali samo modeli crazy cat lady. (Bolne cene necu da komentarisem).

Nadam se da cu nekom šestom prilikom da zateknem bolju situaciju..

comment_2898350

Živko, što sam bila u par navrata u obe radnje razočarala sam se ponudom. Nemaju ništa od najkul stvari sa sajta ili nemaju u manjim veličinama. Kao da su sve najlepše furnuli u izvoz. U veličinama 36-38 ostali samo modeli crazy cat lady. (Bolne cene necu da komentarisem).

Nadam se da cu nekom šestom prilikom da zateknem bolju situaciju..

Ajde da hodamo po zici u subotu

comment_2899901

A što bi ti da ti se vidi dupe kad ga ti ne vidiš dok hodaš/sediš/radiš bilo šta?

Mislim neka nosi ko šta hoće, ali realno jeste vulgarno što kaže zen, kao one super kratke super uske mini suknje.

• Author
comment_2899977

Helanke su preteca hulahop carapa, koje su zbog modernih materijala postale vazan deo utility odece za razne sportove, gde se takodje upotrebljavaju trikoi i slicno. Kao nesto blize carapama nego pantalonama, imaju tretman kao i one.

E sad, posto ima i ta grana "evolucije" ka pantalonama preko uskih pantalona, neki vole i tako da ih tretiraju.

Koja bi bila osnpvna razlika izmedju ultra uskih pantalona i helanki? Kroj, step, dzepovi, ukupni utisak, debljina i vrsta upotrebljene tkanine.

Naravno, svako je slobodan da nosi sta hoce i da misli da je to u redu.

Estetika je ionako subjektivna kategorija.

Ali kada pricamo o "vulgarnosti" i to je rastegljiv koncept u odnosu na radno mesto. Radnica u banci ili posti moze doci u uskim pantalonama ali nikako u helankama umesto pantalona, ali dekolte j sise na izvolte retko gde ce biti predmet sankcija.

comment_2899983

na posao ne nosim helanke, naravno.

ali ovo sam bas htela reci, imam masu skroz uskih pantalona koje su nista drugo nego helanke sa dzepovima, ili bez dzepa ali sa par dugmica napred npr.

dakle, zavisi sve od materijala helanki ponajvise, sad cu probati naci fotku tih sto imam ja a koje su pristojne skroz

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.