Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Cenim da AV sutra pusta malog niz vodu, jednim potezom postaje heroj u borbi protiv kriminala, obesmisljava najavljene demonstracije, postaje heroj u ocima sirotinje koji je resio da prekori i najbliznje saradnike i zatvara pricu savamala. Ima savrsen momentum da izvrsi ultimativnu manipulaciju nad ubogom sirotinjom, ako je ne iskoristi i ne zrtvuje malog sjebao se zesce.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

„Na to pitanje, kao i na mnoga druga zbog kojih verujem da su mnogi došli, odgovoriću sutra i iznenadićete se jer ću imati šta da kažem i o vama, i onima koji na takav način dolaze do određenih stvari, kao i o njemu“, rekavši da će odgovor biti „vrlo opširan i temeljan“.

 

hehe izgleda da ce psiho da ga brani, a tako ima lepu sansu i trenutak da uradi pametnu stvar za njega, ne vredi kad je coek poludeo nacisto

Share this post


Link to post
Share on other sites

kad se loncar provukao sa fotkama provucice se i ovaj, smislice se neka strategija, krik je finansiran od strane zapada sa namerom da ga ruse, a ona ce biti predstavljena kao grebatorka nezadovoljna plenom posle razvoda koja zeli da napakosti muzu, tako neke gluposti

Share this post


Link to post
Share on other sites

ili prosto Mali zna nešto zbog čega drži psiha za muda i zbog čega ovaj ne sme da ga odjebe

 

Pa obicni soferi takvih muljatorskih likova kao Vucic i ekipa znaju sve o njima i drze ih za muda, zato i dobijaju pozicije predsednika Opstine u Zemunu i tako to... Ista stvar ce se desiti svakako, najebace od svog coveka, a ne od nekog opozicionog. Kad se apetit ne umiri, krece haos, a misevi bese cim osete da brod tone, a to se oseca vec neko vreme svuda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mada imam osecaj da ce ex zena imati jos toga da nam kaze :bigblue:

 

Ja mislim da je ovo pre svega poruka ex-žene, svom bivšem Siniši: "Vidi šta sam ispriličala do sad. A i ja i ti znamo da to nije ni 5% čega mogu da ispričam. Daj pare".

 

Inače, čuh skoro neku (možda staru) pošalicu:

Kako najbrže postati milioner?

Kreneš u posao kao milijarder... i oženiš se.

 

a ona ce biti predstavljena kao grebatorka nezadovoljna plenom posle razvoda koja zeli da napakosti muzu, tako neke gluposti

 

Da, ali uopšte nije nemoguće da ona i jeste grebatorka.

Ona mu dođe ko ženski Velja Ilić. Da su joj dali koridore, ćutala bi, al' pošto se rastala sa Sinišom, sad će da proba da ucenjuje.

Vučić će naravno to da iskoristi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Treba ovaj treba izaći i glasati za onog koiima najveće šanse da svrgne barona sa trona. I da se svrgne na legitiman način, razume se. Pošto smo jelte sise i trenutačno nismo u stanju da izvedemo jedan kvalitetan atentat.

Znači da se putem izbora, kako se zna i ume, obori pizdurina, pa da se sam obesi od bola u pozlaćenom mu klozetu jajinačkog zamka. Ale ale aleee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

U ovom slučaju romantične duše mogu da ga puše. Beše Hefest govorio kako zna da vozi avion? Nekako da mu kidnapujemo jedan ovaj novi Mig 29 što smo skoro dobili, pošto su Rusi gledali da ga se ratosiljaju. Da ga posadimo u isti, tu ne bi trebalo da bude natezanja, pa da ispali koju parolu projektil u Jajinci.

Koji će nam izbori, otkad su uzjahali ovi degenerici mi svake godine imamo nekakve izbore... Samo da bi pizdurina bila samom sebi veća kad se ujutru pogleda u ogledalo. Hitno vrećajte Hefesta.

Edited by vudun

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...