Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

kad se loncar provukao sa fotkama provucice se i ovaj, smislice se neka strategija, krik je finansiran od strane zapada sa namerom da ga ruse, a ona ce biti predstavljena kao grebatorka nezadovoljna plenom posle razvoda koja zeli da napakosti muzu, tako neke gluposti

 

Kad se Lončar provukao sa šetanjem sa pištoljem po Kliničkom Centru još u danima kad je prebacio drugu polovinu studija, provući će se i sa kakvim hoćeš slikama.

 

Jedu mi se bre govna više od njih, sledeće godine prodajem kuću i idem kod brata u Njemačku :D

 

 

Ovaj govnjivi narod će i kurčinu da proguta, a nisu mnogo izbirljivi ni oko ugla pod kojim će da im uđe, potpuno je nebitno kako će da ih nafarbaju.

 

I, je l' rekao danas nešto, ništa ne iskače na guglu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

jebena normalna opozicija nikad nije imala talenat za propagandu, sve nesto na finjaka, na istinu i na zdrav razum, a to ne pali. ne pobedjuju radule i ekipa zato sto su svima predocili kako stoje stvari i ubedili ljude u nesto - vec zato sto vucic i ekipa prave sve veca i veca sranja koja vise ne mogu da sakriju. cela ta ekipa koja bi eventualno mogla da vodi zemlju na normalan nacin nikad nije htela da uprlja ruke kampanjom na nacin kako propaganda treba da izgleda. a to mogu da uce od sns-a koji su kao opozicija uspesno iskoristili sranja DS-a koja su bila jedno 30% ovog sto se sad radi.

 

ono sviranje gitare u skupstini je bio transfer blama ali se bar neko setio kako se privlaci paznja i skuplja poen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To ja stalno objašnjavam ljudima. Ako hoćeš da budeš pristojna građanska opozicija, dobićeš isključivo glasove pristojnih građana. Drugim rečima, jedva ćeš preći cenzus.

 

Ma kakva pristojna opcija. Oni su prosto netalentovani za politiku. Pogledaj kako je Obama dobro trolovao Trampa, pa uporedi to sa Šutanovcem, Jankovićem, Jovanovićem, Čomićkom... jad i beda.

Jedino je Borko Stefanović umeo dobro da troluje Vučića, dok je bio u parlamentu, jer ima čovek tralenta za politiku.

Da ne pričamo što su svi do jednog žešće korumpirani.

Pristojna građanska korumpirana opcija.

Edited by Dark_Elf
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=N0zFBJ8rSYo

 

Na osnovu kojih kriterijuma vazda zovu ovu drugosrbijanštinu Dušana Jakšića da on kao nešto komentariše?

Evo i ovde, sedi rame uz rame sa jednim Bakićem i Samardžićem, a oni su bogovi objektivnosti i nepristrasnosti (i inteligencije) u odnosu na njega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahahaha... sad baš čitam.

 

Glavu dajem da se malko podnapio kući, koja čašica rakija više za rođendan i udarila mu sujeta, i pomislio "Neće mene Vučić da radi... stvorio sam mu i stranku i sve...". :D

Još je Dragica tu svog otrova dodala verovatno. :)

Hahaha.. koji cirkus.

 

Samo da mamuram sutra ipak ne povuče svoju kandidaturu. :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klasičan dogovor.

 

Uvodi se još jedan igrač se povećaju šanse da baš njih dvojica odu u drugi krug (pošto imajući u vidu broj kandidata može da se desi da drugoplasirani uđe u drugi krug i sa 15-ak posto), a ako to ne uspije - barem će da se otkrnje Jeremićevi glasovi za drugi krug, koji je po Vučića opasniji kandidat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Još kad bi njihovi glasači i snedvičari mogli to da shvate. Pa znaš kakava će zabuna među njima da nastane ako je ovo istina. I kad bi našli pola miliona i rekli im glasajte za Tomu, oni ne bi smeli, jer bi se plašili da će ih nakon izbora etiketirati kao protivnike AV-a.

 

Ovo može biti samo trolovanje opozicije ili osveta Sita

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Još kad bi njihovi glasači i snedvičari mogli to da shvate.

 

Šta ima da se shvati, jednostavno se pusti "prirodno" da se glasa.

 

Oni okvirno imaju 40-45% od izašlih i nek Toma uzme 15-ak posto koji mu "prirodno" pripadaju, što od ljudi koji su u njegovom krilu u stranci, što još više od starijih i slabo obrazovanih glasača koji će srcem glasati za njega jer im je blizak, a neku konkretnu korist (za razliku od stranačke mašinerije) nemaju ni od jednog ni od drugog, samo žive svoje male živote - to mu može biti dovoljno za drugi krug.

 

A i ako ne bude, može pogurati npr. Jankovića u drugi krug tako što će uzeti određeni broj glasova Jeremiću. A sa Jankovićem će Vučić lakše izaći na kraj u drugom krugu nego sa "precednikom sveta".

 

Vučić ovim apsolutno ništa ne gubi, potpuno je svejedno da li će u prvom krugu osvojiti 35 ili 45 % glasova. A može mnogo da dobije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni je totalno nerealna (da ne upotrebim grublju reč) prognoza da je ovo kao dil da njih dvojica uđu u drugi krug.

Kao prvo, nema nikakve šanse da Toma uđe u drugi krug... za njega će da glasa jedan mali procenat SNS članova, i to je to. A drugo, Toma će taman toliko da unese zabunu među botove, da Vučić sigurno neće moći u prvom krugu da uzme pobedu.

Ovo nikako ne odgovara SNS.

 

Kao što rekoh, očekujem povlačenje Tomine kandidature kad se rastrezni.

Nadam se da grešim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve će biti odmah jasno po početku kampanje. Ako je ovo Toma zaista uradio iz bijesa, onda ćemo vidjeti tešku artiljeriju kad je korupcija i sve ostalo što zna o Vučiću i ekipi u pitanju.

 

Ako bude pričao kao Šešelj ili govorio nešto kao "ja neću napadati Acu, ja ću voditi pozitivnu kampanju, blabla..." ili slična sranja - odmah će se znati da li je dil u pitanju.

 

A ja sam skoro siguran da jeste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...