Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2016.09.14. *Dom omladine, Beograd* Warrel Dane - "Dead Heart in a Dead World"

Featured Replies

Posted
comment_2920574

13754341_1179680688780434_8792986959264585825_n.jpg?oh=60513128823f01dbf9a4ddb5440759a1&oe=58150A1E

Legendarni metal vokal Warrel Dane u sredu, 14. septembra, posetiće Beograd u okviru nastavka proslave 15. godišnjice albuma "Dead Heart In A Dead World“, kultnog izdanja njegovog benda Nevermore iz 2000. godine - album koji je lansirao Nevermore do tada neviđene popularnosti i dobio izuzetne pohvale kako kritičara tako i fanova.

Dane, koji se profesionalno bavi muzikom gotovo 30 godina, upisao se u „Hall of Fame“ heavy metal pevača prvo kao lider američkih power metala heroja Sanctuary (koji su se nedavno ponovo okupili) a potom i sa progressive metal vizionarima Nevermore.

Na ovoj specijalnoj evropskoj turneji, Dane će nastupati sa svojim solo bendom, grupom talentovanih brazilskih muzičara, i odsvirati ceo “Dead Heart” od početka do kraja, zajedno sa izborom drugih popularnih Sanctuary i Nevermore numera, kao i nekima sa njegovog solo albuma iz 2008. godine, “Praises to the War Machine”.

vise informacija uskoro...

https://www.facebook...15377838559267/

Edited by azal

• Replies 54
  • Views 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gospa na Sivcu
    Gospa na Sivcu

Jeste Izljubio i izgrlio par prvih redova, pevao sa ljudima, zezao nas, zezao bend. Steta sto je zbog broja ljudi bilo u maloj sali gde je losije ozvucenje pa se na momente nije cuo od muzike u nek

• Kul je bio koncert, obostrane posvecenosti je bilo bas puno, kao i emocija, pa je na kraju sve otislo na mnogo veci nivo od obicne tezge. Zadovoljan sam generalno. Jeste da djeluje ruinirano sad kad

• Gospa na Sivcu
    Gospa na Sivcu

Propao je od dijabetesa koji je vukao godinama a da nije imao pojma, pa se u poslednje dve godine naglo osusio i zbabao od istog. Naravno i reke alkohola su dovele do tog ishoda... Zato je i pravio o

• 2 weeks later...
comment_2927653

Dolazim ja ispred Doma da pijem, čujem to metalci rade non-stop. Pa možda uđem možda ne.

I onda mogu posle da pričam "JAo brate al sam se usro, ušao sam tek na Believe In Anything, ništa Sanctuary nije svirao, kakav smrad!!!!"

• 2 weeks later...
  • Author
comment_2929747

karte jos danas i sutra mozete uzeti za 1500din.

2000 su na ulazu.

ako neko ne moze da stigne da kupi kartu pre svirke i hoce da rezervise po pretprodajnoj ceni, mozete da mi posaljete poruku.

setlista iz Beca

http://www.setlist.fm/setlist/warrel-dane/2016/viper-room-vienna-austria-2bfc4046.html

fali oldschool nevermore, jbg. videcemo da trazimo da se ubaci nesto.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.