October 24, 20213 yr comment_3064846 Eh, sada ne pratiš Tešu, a nisi zašao nikada duboko u Yumetal vault teme ili bio tu kada je on bio aktivan i harao po forumu. Molim vas, dosta tog Koštunica fazona danas. 😄
October 24, 20213 yr comment_3064847 Nisam ni rekao da ne znam o kome se radi, rekoh ne pratim ga.. Iskreno nisam mnogo ni obraćao pažnju na njega i dok je bio aktivan član ovde, a i kad sam otvorio profil više sam slušao kako se trabunja ovde o njemu nego što sam čitao njegove postove.. Lik mi totalno antipatičan sudeći po onome što sam malo video na tom Balkan Info-u koji je gori od, ili u istoj ravni sa Hepi, Pink i ostalim govnima..
October 25, 20213 yr comment_3064877 On 10/24/2021 at 6:55 PM, HUMAN said: Nisam ni rekao da ne znam o kome se radi, rekoh ne pratim ga.. Iskreno nisam mnogo ni obraćao pažnju na njega i dok je bio aktivan član ovde, a i kad sam otvorio profil više sam slušao kako se trabunja ovde o njemu nego što sam čitao njegove postove.. Lik mi totalno antipatičan sudeći po onome što sam malo video na tom Balkan Info-u koji je gori od, ili u istoj ravni sa Hepi, Pink i ostalim govnima.. Lik je hendikepiran.
November 6, 20213 yr comment_3065350 Ovaj je gori od J&N početaka kada je svaka druga reč bila brate, brate, brateeeuuuu. I klasičan try hard tip. 😄
December 4, 20213 yr comment_3066322 Jesu iste trandzule ko i kod galeba? Ovaj desno mi poznat nesto.. 🤭
December 5, 20213 yr comment_3066350 Marko i Traverke spasile emisiju. Sviđa mi se koliko je Joca bio zbunjena sa pitanjima koje je hteo da im postavi. Opet ih ovo više prikazuje kao ljude od krvi i mesa, a neke karakondžule koje jedva čekaju da preobrate sve u LGBT and Q. 😄 Istok smarao, maltene nisam mogao da slušam šta priča, i šteta što ga nisu napičili za EU prijatelje i gelato. Mada cuko mu je simpatičan. Ovo mi postaje draže od J&N show, iskreno i tvrdo i pride daju se dobri saveti, a dobru pomoć sa dozom šale je teško naći. 😄 Edited December 5, 20213 yr by VoivodBG
December 29, 20213 yr comment_3067173 Bila je to tvrda emisija sa traverima. Ali da budem iskren vise pozdravljam promenu formata, ova poslednja emisija sa Rodjenim i Mimi i svejom joj, udara u drito i dele se odlicni saveti. Jedinu stvar koju moram da zamerim Rodjenom, sto mnogo voli da upada i da drzi banku, ali osim toga, svaki savet koji je udelio, sve na mestu. Cak su me Mimara i sveja iznenadile u par navrata. Nidza bratan rekao najbitniju recenicu i stavio tacku. Ali moraju da vrate bratana Bruna. Nema istu energiju to sve bez njega. 😄