January 29, 20196 yr comment_3003637 Bolje stavi na ignore tu industriu, dje edan posteni Leonardo plavusa gulindza 300 godina i na samilost dobie oskara...a neki tamo crnac se poavi niodakle, par ulogica i odma priznanja...u svetlu ovog kvazi terora u Americi od strane Trampa Ukljuci mozak, iskljuci Netfliks
January 29, 20196 yr comment_3003690 haha jbt, kako sam napisao onaj post saletu juce, tako su poceli da mi izlaze oglasi za tetke
January 29, 20196 yr comment_3003700 On 1/28/2019 at 9:34 PM, Сале said: Мене ме занима зашто нема оних реклама типа , маторка на 2 км од тебе чека на твој позив, кликни и упознај одма 20 клинки спремних за сношај већ данас итд. То би рецимо радо кликто а не ово као упиши интернет академију, купујте у лидлу и те глупости. То је бре досадно. Zato što su adovi personalizovani, ja sam klikto skoro neke gadosti i počelo mi izlazi među adovima ''upoznajte na našoj platformi zrelu damu za diskretna druženja'', al' nisam dovoljno često klikto i sad nema jbg On 1/28/2019 at 9:49 PM, obsessed by cruelty said: e ako ti za tetke trebaju oglasi... Tetke volu diskreciju brt!
January 29, 20196 yr comment_3003703 sad jos ispade da ih ja ganjam na oglasima al bukvalno nijedan se nije pojavio dok nisam otkucao poruku znaci tebra baal cukerberg
January 29, 20196 yr comment_3003704 Samo da su čiste brt. Netflix samo Dark koji je skoro završeno snimanje druge sezone i hajphaaajphajphajp Netflix štanc mašina je za konzumente masovne kulture, ali nije gore od IDJ portala za konzumente srbijanizovane masovne kulture, turbo trep folka - onaj osećaj kad svi mi koji smo glupi čak i za masovnu kulturu pa mora ti se namaže ramunika preko autotunea i trep matre da bi mogo i ti da se veseliš ko čoek. Što je najgore ta ekipa je otkrila i eksere i opet ne pomaže da se progleda sas treće oko, nego misle rakiještina, popiju po 13 komada pa posle crni đavo kriv
January 30, 20196 yr comment_3003720 55 minutes ago, Demon Seed said: Netflix štanc mašina je za konzumente masovne kulture, ramunika preko autotunea i trep matre Sweet can...dy
January 30, 20196 yr comment_3003726 Ona što ima devojku i ona je Ivana ima višestruko kulturni a i zabavni značaj nego sve što se ikad prikazalo na IDJu Kaduključim autotjun... ja nisam čovek puno intelEgentan nemožese za mene reći da sam pametan i lijep ali ipak je za mene ČUO i onaj GLUVI na ulici mi kaže COBY ESI TI RADIO TRAKU i onaj koji je slijep... ja imam fantastične glasovne mogućnosti Edited January 30, 20196 yr by Demon Seed
February 11, 20196 yr comment_3004792 Samo da čestitam Baalu, ekipi i da podržim! Dugo nisam navraćao jer nije funkcionisao, ali eto, desilo se da jutros probam i obradovao sam se kao paketu kaseta od Polzovića!
February 11, 20196 yr Author comment_3004797 Des @englis Bio je mali downtime sa Hetznerom, sve je up sada.
February 17, 20196 yr comment_3005411 možda je bilo već - dajte da u Unread Content kad klikneš na ime teme šalje na prvi nepročitani post, ne na početak mahinalno to radim uvek a nišaniti ove zvezdice i kružiće je pakao
February 17, 20196 yr comment_3005414 meni se čini da i kad se prebacujem sa teme na temu u okviru jednog podforuma, klikom na naziv sledeće nepročitane u donjem desnom uglu, baca na poslednji post na toj temi, a ne na prvi nepročitani Edited February 17, 20196 yr by Underkuruz
February 25, 20196 yr Author comment_3006239 Do daljnjeg ostaje light tema, jer je Dark tema pravila probleme. Neću moći da sredim ovo u narednih par nedelja.
February 25, 20196 yr comment_3006247 ja volim ove pederske skinove ali ovaj mi ipak grize oči malo samo malo dotegnuti nijanse da budu mirnije kad bi moglo, i ne bih ni ja imao zamerki