ShinigamY Posted December 21, 2023 Report Posted December 21, 2023 Jebiga, na forumu smo gde se jelte, komentarisu stvari zar ne? A i jbt, iskacu i iz frizidera, gore i od Vucica, jednostavno ne mozes a da ne primetis. E sad, nasi komentari, yep, verovatno smo samo boomeri koji ne gutaju svaku stvar koju neko forsira niz grlo, tako da sta ces, sue us. Da je drugacije jeste, da je neka alternativna muzika, jeste, al' da se propagiraju kao neki spasioci metala i sta ti ja znam, kad je metal samo jedna farba koju koriste tu i tamo, e pa jebiga, i nisu bas. Mislim, vreme ce pokazati, al' meni je ovo nekako sada prica kao Grunge 90ih, pojavi se neki bend, i svi krenu da kopiraju taj bend, ima zvuk metala a nije, pristupacno popularnoj kulturi, neki ciklus u sustini. Isto sto se trenutno trend oblacenja oslanja zestoko na 90e, ocigledno je i muzika krenula u tom pravcu. 2 Quote
tier_mfkr Posted December 21, 2023 Report Posted December 21, 2023 Ma jok, to da l’ su metal il’ jok je najmanje bitno. Suština je da me ne pipa ni najmanje. Sviđa mi se poređenje sa BMTH. Oni su po mom mišljenju uradili jedno dva super pop albuma (Sempiternal i That’s The Spirit), koje sam vrteo k’o bolestan. Dok Sleep Token, meh, pretenciozni VH1 1 Quote
Haos sam ja Posted December 21, 2023 Report Posted December 21, 2023 Dobro je poređenje, oba benda su nesumnjivo popularna a oba su živo govno. Čak mi Sleep Token manje smrdi od ta dva. Quote
azal Posted December 21, 2023 Report Posted December 21, 2023 (edited) krivim sve ove bendove za ovo https://www.instagram.com/reel/C1HPJhlSqqy5IkA59NocMEzVrg1vfLRSOwj7YM0/?igsh=NzBmMjdhZWRiYQ== Edited December 22, 2023 by azal Quote
bradilko Posted December 21, 2023 Report Posted December 21, 2023 10 hours ago, azal said: ima sad i onaj Unprocessed, sto je Polyphia sa vokalom manje vise, valjda, ugasio sam posle jedne pesme kida unprocessed 😄 nije baš polyphia sa vokalom, ali ima malo sličnosti... Quote
Haos sam ja Posted March 14 Report Posted March 14 Evo ide novi album za sve fanove miksa play radija i djentanja. Pesma je klasičan mokar prdež do 4:30 kad udari solidan djent rif Quote
bradilko Posted March 18 Report Posted March 18 (edited) teški overhajp od benda Edited March 18 by bradilko Quote
azal Posted March 20 Report Posted March 20 dao sam sve od sebe da preslusam ovo ali nisam uspeo 2 Quote
chess Posted May 14 Report Posted May 14 https://pitchfork.com/reviews/albums/sleep-token-even-in-arcadia/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=dhfacebook&utm_content=null&fbclid=IwY2xjawKSAzFleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETE1bXZhbDBBNHpHNndwbTkxAR4P8bHbaWH3d4s-Q7ZHqNXEu-yb4Gpki49GcD_op7k4_7hj_-x3IuRsYxnnNw_aem_82sxZ1praw0T9EgezlPNdg Pitchfork upropastio "najveci" metal bend danasnjice The band begins every Instagram caption with “behold,” refers to its singles as “offerings,” and calls live shows “rituals.” To many, this makes Sleep Token a magical enigma. To me, this is dumb as hell. For many, it’s an attractive odor. Sleep Token’s ubiquitous internet buzz and history-making Billboard achievements are being touted as a win for metal. But if metal has to reconfigure itself into Benson Boone with a Spirit Halloween gift card in order to reassert its commercial authority, then maybe it’s better off toiling away in basements. At least there it can retain its dignity. 1 1 Quote
Grobodan Posted May 15 Report Posted May 15 Verujem da ne mogu da spavaju posle ove recenzije. A najveći jesu, nažalost ili na sreću šta ko voli. Quote
Chicken Little 420 Posted May 15 Author Report Posted May 15 https://getmetal.club/alben/metal/240016-sleep-token-even-in-arcadia-2025.html Quote
Haos sam ja Posted May 15 Report Posted May 15 Čak ih i ćelavi Fantano pokenjao po glavama. Muzika za tinejdžerke i one koji se tako osećaju, a takvih je mnogo. 1 Quote
azal Posted May 15 Report Posted May 15 10 hours ago, chess said: The band begins every Instagram caption with “behold,” refers to its singles as “offerings,” and calls live shows “rituals.” To many, this makes Sleep Token a magical enigma. To me, this is dumb as hell. ovo radi bukvalno svaki budjavi black metal bend koji yumetalci cene 1 Quote
chess Posted May 15 Report Posted May 15 Batuska mi pada na pamet 2 hours ago, Haos sam ja said: Čak ih i ćelavi Fantano pokenjao po glavama. Muzika za tinejdžerke i one koji se tako osećaju, a takvih je mnogo. Citiraju svi njegovu kovanicu iz rivjua - Metal for Disney adults, ne moze biti tacnije 1 Quote
Angelystor Posted May 15 Report Posted May 15 Metalci i davanje pažnje bendovima koji im se ne sviđaju, name a more iconic duo. Quote
kuruz Posted May 15 Report Posted May 15 9 hours ago, Grobodan said: Verujem da ne mogu da spavaju posle ove recenzije. A najveći jesu, nažalost ili na sreću šta ko voli. promašio si temu, ovde si hteo da napišeš taj post https://www.yumetal.net/forum/topic/42766-metallica/page/713/#comment-3111739 1 Quote
azal Posted May 15 Report Posted May 15 najjace kad Rade trpa svoj omiljeni bend u najbedniji koš moguce 😂 2 Quote
kuruz Posted May 15 Report Posted May 15 2 hours ago, azal said: najjace kad Rade trpa svoj omiljeni bend u najbedniji koš moguce 😂 volim da upadnem u konstruktivne diskusije kao što je ova Quote
Recommended Posts