Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2024.08.07-10. *Jaromer, Češka* Brutal Assault 27

Featured Replies

Okupili su se opet sa starim pevačem bez Grega, uglavnom rade Calculating infinity set, ne verujem da je u planu neko snimanje novog albuma.

• 1 month later...
  • Replies 98
  • Views 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haos sam ja
    Haos sam ja

Prođe još jedan Brutal, osta još jedan osećaj praznine nakon što se sve završilo i povratak u surovu realnost. Ne znam kako su prošli posetioci Rokštada ali rekao bih da se nisam zajebao što sam se op

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

Evo napokon sedoh za komp da napisem reportazu, neki utisci su se sigurno izmesali zbog vremenske distance i gomile dobrih svirki u kratkom vremenskom periodu, pa cu se onda raspisati da probam to da

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

TRECI DAN nismo stigli na Rotten Sound jbg, spavanje, dorucak, odlazak do piljare da se uzmu monsteri... prvi bend ovog dana Svalbard. Malo pre brutala sam ih slusao ne znajuci da ce svirati i deloval

Za Brajd se znalo od ranije da su otkazali sve nastupe ove godine, ali katastrofalna vest je i otkaz Pig Destroyera koji mi je bio hajlajt ove godine i još nekih dobrih bendova koje sam hteo da vidim npr. Devil Master i Spiritworld. Zamene i više nego mršave, osim Persefone niko me tu ne zanima. Kao evo vam po 2 šnj benda umesto jednog dobrog.

441950877_973904334405450_78564232843763

• Author

A bukvalno me ne zanima ni persefone

Ne zanima me čak ni candlemass za comic relief

Razmišljam da ne idem ove godine

Ma kakav neodlazak, jedino zakucano kod mene svake godine je odlazak na brutal, mada jesu usrali motku sa ovim otkazivanjima i nedostojnim zamenama.

Ma oni uvek tako znaju da nasekiraju pa da razvale, ne brinem se ja. 

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • Author

mislim da ce dhg kod kuce biti bolji nego na brutalu

mislim da imam i najbolji raspored i najgori spisak ikada

spacer.png

Moj planirani raspored:

utorak - sve

sreda - sylosis, terrorizer, the black dahlia murder, red fang, spiritbox ili misery index, hexvessel (sorry deicide), brutus (sorry diskord), triumph of death, abbath, dark tranquillity

četvrtak - necrot, pupil slicer, obscura, escuela grind, riverside, incantation, whitechapel ili dopethrone, yellow eyes, carcass, baroness, satyricon, uada

petak - rotten sound, svalbard, kalmah, ufomammut, imperial triumphant, villagers of ioannina city, cynic, left to die, unto others, cephalic carnage, ved buens ende, emma ruth rundle, kampfar, akhlys

subota - show me the body, cancer bats, gorod, persefone, night verses, chthe'ilist, primordial, julie christmas, textures, emperor, dhg ili dillinger esc plan, behemoth, worm, darvaza

Ne znam ni šta je Dopelord ali svakako svi smo mi metalheads. 

Moj plan je ako me stamina posluži krećem s Necrotima i Skeletal Remainsima pa sve do Akhlysa i Darvaza. Spavanje je za pičke. 

Skeletal Remains 2019-te na Obscure bini u terminu oko 19-20h, 5 godina kasnije otvaraju festival prvog dana na Marshall bini u 11:30 prepodne 🤣

Edited by dimmu1

• Author
On 7/4/2024 at 8:42 PM, Angelystor said:

Niko ne komentariše na ovaj gore izbor Dopelord preko Emperora? :haha:

A ne mogu više

Pet puta sam ga gledala svaki put je sve gori

Dosta bilo 🤣

• Author

E btw,

Koja je prica za parking, prosle godine znam da su nesto branili parkiranje po Jaromeru, je l' ste vec uzeli parking or what?

Parking parking parking