Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 152.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da sam zlobnik, rekao bih ti da zelim da ti zaradis u zivotu onoliko koliko sam ja pokrao, ali neka, ne zelim ja to nikome, a posebno tebi kojeg ni ne poznajem licno. I sta ti daje tacno za pravo da i

• Vidim,pises romane.Ako,ako...

• Manowar i Venom>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>svo vase postojanje na gomili

• 2 weeks later...
comment_1737676

Trebaju li nekome majice Divljih jagoda? Imam 2 komada, nove su, sa kratkim rukavima, crne boje, XL velicina, radjene za USA turneju 2004/5. god. Ako je neko zainteresovan, saljem slike. Javite se na pm!

Edited by Surda

• 4 weeks later...
comment_1764441

I tako... Svirale jagode sinoć, pevao Toni, i ono, smorili su za medalju... :) Ajd što su umesto u devet počeli u 15 do 11, al ono, zvučali su ko da su se juče negde upoznali i rešili da sviraju... Plus dva puta su svirali Motore i Kap po kap, strašno! Te pesme su mi se više na q popele... Sreća u nesreći - bilo mnogo gotivnih mladih (ponajviše maloletnih) rokerki! :rockdevil::mhihi:

comment_1764608

Zaboravio si da napises da je zamalo pala konstrukcija sa ozvucenjem, da je tonac ubio u pojam...da je "foto Toma iz NS" :) smarao bend na bini da se fotkaju sa njim :) kralj...u sred solaze smara Zeleta, tj.stane prilepi se uz njega, nabaci kez i fotka :)

Rezime - Toni u penziju....i moze rekreativno da otpeva Krivo je more i Jedina moja.

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159

comment_1764636
I tako... Svirale jagode sinoć, pevao Toni, i ono, smorili su za medalju... :) Ajd što su umesto u devet počeli u 15 do 11, al ono, zvučali su ko da su se juče negde upoznali i rešili da sviraju... Plus dva puta su svirali Motore i Kap po kap, strašno! Te pesme su mi se više na q popele... Sreća u nesreći - bilo mnogo gotivnih mladih (ponajviše maloletnih) rokerki! :rockdevil::mhihi:

Na zalost, mislim da ova tvoja recenzija koncerta opisuje stanje benda zadnjih par godina...kao da ih vise uopste ne interesuje bend vec onako tezgaroski dodju i smrljave nesto.

comment_1764675
Zaboravio si da napises da je zamalo pala konstrukcija sa ozvucenjem, da je tonac ubio u pojam...da je "foto Toma iz NS" :) smarao bend na bini da se fotkaju sa njim :) kralj...u sred solaze smara Zeleta, tj.stane prilepi se uz njega, nabaci kez i fotka :)

Rezime - Toni u penziju....i moze rekreativno da otpeva Krivo je more i Jedina moja.

Toni i nije redovan pevač već samo gost.

Toni je od 1982. godine samo gost na koncertima.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_1796294

Све дубље тону... Ево сад ваљда у понедељак наступају у оном, како се зове већ онај шоу где они ликови уче да певају, тријумф или тако нешто...

comment_1803761

Па, није Подни, није он итисон или бродски под. Презива се Подани, Чех ваљда подријтелом, шта ли је.