Сале Posted March 23 Report Posted March 23 Ма кој ћеш тамо. Ионако све неки хипстерај од бендова свира. Уштедео си паре, боли те уво. 2 Quote
Haos sam ja Posted March 27 Author Report Posted March 27 Evo nešto i za avangardiste, baš će biti zanimljivo preseći metalčinu sa SGM, najbolji festival Quote
dimmu1 Posted March 27 Report Posted March 27 Kad pomislis da ne moze biti gori line up 🤣 Nadam se da ce pustiti raspored po danima kao i prosle godine u Maju pa da vidim da li Kovenant i Borgiri sviraju istog dana. Ako sviraju da dodjem samo taj dan, a ako ne vidimo se neke naredne godine nadam se sa daleko ozbiljnijim objavama bendova. Quote
dimmu1 Posted March 29 Report Posted March 29 Mnogo ljudi=mnogo guzve=mnogo idiota u svakodnevnim scenarijima. BA mi je neka granica sto se tice guzve, sve preko toga mi je previse. I tu ima svega i svacega, a mogu misliti sta je tek na Wacken-u ili Hellfest-u. Quote
Haos sam ja Posted June 4 Author Report Posted June 4 Objavljena prva iteracija rasporeda, par mega gadnih preklopa ali biće prelepo kao i uvek. Quote
Havočka Posted June 4 Report Posted June 4 meni raspored bombona najgori preklop mi lejdi gaga x kovenant Quote
Havočka Posted June 5 Report Posted June 5 same mada, uspela sam tri godine zaredom da se razbolim xD Quote
HUMAN Posted June 5 Report Posted June 5 11 hours ago, Grobodan said: Od Nagasha me ništa neće odvojiti Znao sam da si gej 1 1 1 Quote
HUMAN Posted June 5 Report Posted June 5 A tako dakle, za čika Hjumana ni jedno srculence od tople braće! Grobodane da znaš samo koliko ti sad zavidim 2 Quote
Havočka Posted June 8 Report Posted June 8 ako moze neko da mi pomogne sta sve od ovih * da se poizbacuje Quote
Havočka Posted June 8 Report Posted June 8 ps ne mogu da verujem da mora da se ide na nulti dan za jedan jedini doom band super lajnap, smece lajnap Quote
Haos sam ja Posted June 9 Author Report Posted June 9 Blago tebi, ovo je prilično izvodljiv raspored. Ako mogu da pomognem Crystal lake je sranje (trećerazredni japanski mtv metalcore), Five the hierophant je trećerazredni bend isto, Priest i Frayle ne znam šta je to nit me zanima. Obavezno da se gledaju od ovih sa *: sleepytime gorilla museum, sigh, green lung, rezn, pelican, envy, pyrrhon (mada će biti u BGDu i loš su termin dobili) Što se mene tiče: apsolutno jezivi preklopi: mastodon i btbam (colors set) + i zemial sam hteo da vidim; gojira i the kovenant; fear factory (demanufacture) i absu; obscure sphinx i pyrrhon; replicant u vreme kad su paradise lost i dimmu; king woman i unleashed; aluk todolo i defeated sanity ga sigurno duvaju jer karnivool i opeth; bohren (nisam gledao u BG) i halo effect; ima još gadnih ali manje više sam opredeljen plus će biti standardnog trčanja sa stejdža na stejdž 1 Quote
Havočka Posted June 9 Report Posted June 9 obscure sphinx i pyrrhon; - lowstress obscure sphinx, ocekujem da obscure sphinx bude jedan od top 3 nastupa - eventualno je pitanje da li vredi da jurim na pyrrhon posle toga, plus, imamo to i kod kuce i od aluk todolo isto dosta ocekujem 😄 gojira jbg, mozda pomere nesto, bilo bi lepo... al' mi uopste nije nesto krivo 1 hour ago, Haos sam ja said: Priest i Frayle ne znam šta je to nit me zanima kako nemas bolesne radoznalosti Quote
Haos sam ja Posted June 9 Author Report Posted June 9 Neka mene. Gledam 15 bendova dnevno ionako pa nema vremena za radoznalost, a i ti electro bendovi em nastupaju u vreme kad uvek ima nešto mnogo bolje. 1 Quote
Grobodan Posted June 9 Report Posted June 9 Kakva kurac radoznalost Što bi rekao rahmetli Juronimus be evil not open minded Hellbutcher top 5 festivala metal je rat 1 1 Quote
Havočka Posted June 9 Report Posted June 9 pa kako nakrcas 15 bendova dnevno bez radoznalosti samo nije *bolesna* radoznalost xddd ....... helbucer mi izgleda previse og za mene 🤣 Quote
Havočka Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago od ovih dzombi koja ste vi dzomba https://www.instagram.com/reel/DMr1cNui3c6/?igsh=aHMybGY5czNtY3l5 Quote
Havočka Posted 11 hours ago Report Posted 11 hours ago ja sam uglavnom ova a ponekad ova, nakon sto zavrsi sklek Quote
Recommended Posts