kuruz Posted Sunday at 05:06 PM Report Posted Sunday at 05:06 PM poklanjam jednu kartu za večeras Quote
Havočka Posted Sunday at 10:12 PM Report Posted Sunday at 10:12 PM sve najbolje stvari prekratko traju 2 Quote
Grobodan Posted Monday at 05:14 AM Report Posted Monday at 05:14 AM Bolje 45 minuta da proleti nego da bude smor 2 Quote
azal Posted Monday at 07:44 AM Report Posted Monday at 07:44 AM klince nisam gledao, Vitriol imao uzasan zvuk, beverast ubili, blekeri zvucali kao lokalna predgrupa posle njih, morao sam dve pesme da poslusam jer mi ostalo pola piva 2 Quote
Haos sam ja Posted Monday at 07:55 AM Report Posted Monday at 07:55 AM Dobar događaj. Došao sam polupijan sa hipsterskog piknika pa mi je ispočetka sve bilo malo čudno, napolju još sija sunce i neka fensi žurkica u bašti a unutra klinci iz Sarcatora prže pred malobrojnom ali zato po sali razbacanom publikom. Dobra je omladina, profesionalni su i žive taj život, mali od Tervonena baš jako podseća izgledom na mladog Jona Nodtveidta, za pola sata slot sasvim poštena svirka iako manje uzbudljiva nego što sam se nadao na konto solidnog novog albuma. Kad sam video da Vitriol nastupa tek kao dvojac, smorio sam se lagano, međutim taj smor je brzo odagnan jer su njih dvojica jebali đecu na bini i taman me ostavili da žalim što nisu u full sastavu jer bi tek tad bilo prestrašno. Keith Merrow je inače novi gitarista kod njih, znam da ima fanova njegovih ovuda, al eto možda ga vidimo nekom drugom prilikom. Stvarno paklena svirka - i tech death i disso i klasika i blackened varijanta, aaaaaaa sve. The Ruins of Beverast takođe na visini zadatka, lep zvuk koji je bio taman balansiran kako treba za ubac u trip i atmosferu koja je krucijalna kod njihove muzike. Jeste proletelo i vredelo bi videti ih prilikom dužeg seta ali i ovo je bilo jako lepo i pošteno. Nisam neki fan 1349, uvek su mi bili druga liga bend koga samo gospon Frost izdiže u kategoriju gde inače ne pripadaju. Krenulo je baš traljavo nekako i neki blacknroll vajb ali se zahuktalo tokom nastupa i počelo ozbiljnije prikucavanje dase koji je valjda uz Hellhammera i Tryma najelitniji BM baterista. Utisak je na kraju vrlo dobar ali bez ovakvog paketa predgrupa ne verujem da bih se više iscimao na njih solo. Čini mi se da je bilo više publike na istom mestu pre mesec, dva kad je dolazio Defeated Sanity paket, zanimljivo. 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted Monday at 08:10 AM Report Posted Monday at 08:10 AM Ruinsi bili divni, trajalo 5 minuta.. Ovo ostalo meh.. 2 Quote
NullPointerException Posted Monday at 08:55 AM Report Posted Monday at 08:55 AM Mislim da je setlista bila : Ropes Into Eden Anchoress In Furs Daemon Towards Malakia ili Exuvia (obe su veoma slican trip, kao jedna stvar zapravo)? ??? Jeste samo 45 minuta ali ova lista mi je puno bolja nego prosle godine kad sam ih gledao na solo turneji sa Wayferer kao predgrupom kad su svirali oko 70 minuta ali nekako sve bilo ravno... Ovde samo jos da su ubacili "Malefica" i jos neku sa "Foulest Semen..." i to je to (takodje meni jedna od omiljenih stvari je i "The Desert Lair" ali sumnjam da su to ikada svirali uzivo) 1 Quote
Haos sam ja Posted Monday at 09:01 AM Report Posted Monday at 09:01 AM Meni su oni tip benda koji treba da uzme jedan album i odsvira ceo od početka do kraja, taman su im svi albumi 70-80 min i to je to. Quote
NullPointerException Posted Monday at 09:07 AM Report Posted Monday at 09:07 AM Sve u svemu meni su bili odlicni sinoc. 1349 mi je bio smor otisao sam na pola (nisam fan benda a ni tog BM stila), prvu predgrupu preskocio , ka drugoj (krnjoj) ostao ravnodusan (not my cup of tea ta vrsta DM). Sve u svemu The Ruins su mi bili dovoljni 🙂 Quote
airzez Posted Wednesday at 06:29 AM Report Posted Wednesday at 06:29 AM Meni 1349 mnogo bolji na poslednja 3 albuma, ali uživo gitare bukvalno ne postoje. Izvlači atmosfera, pa i Frost koji je naravno razbio. Beverast neupitno najbolji bend, i potpisujem da je trajalo prekratko. Mogli su lagano još pola čuke, i nikom ne bi smetalo. Klinci trešeri su dobri, samo treba još da grizu i izbace melodične delove. A na Vitriol neću ni da trošim reči, jer ono smeće to ni ne zaslužuje. Retko glupa "muzika". Quote
Haos sam ja Posted Wednesday at 07:50 AM Report Posted Wednesday at 07:50 AM Ti si verovatno onaj što je pisao review na balkanrock. Baš ocrni Vitriol do daske, ne znam zašto jer je bend odličan, samo su bili u krnjem sastavu i verovatno nisu tvoja šolja čaja. Quote
airzez Posted Wednesday at 08:20 AM Report Posted Wednesday at 08:20 AM (edited) Jesam, i da ne grešim dušu, studijski je donekle slušljivije, ali svakako, ja ono izdrkavanje ne mogu čiste savesti da stavim u isti koš sa normalnim metalom i iskreno me nervira što sve više bendova teži da zvuči tako. Ja metal slušam krajnje konzervativno i pegla mi se od tog tona gitare i odsustva songwritinga 🤷♀️ Edited Wednesday at 08:23 AM by airzez Quote
Chicken Little 420 Posted Wednesday at 09:37 AM Report Posted Wednesday at 09:37 AM (edited) https://www.serbian-metal.org/koncerti/35262/fotovideo-u-sredistu-apokalipse/ Edited Wednesday at 09:38 AM by Chicken Little 420 Quote
Recommended Posts