June 13, 200421 yr comment_481316 @azza hajde da se dogovorimo za te mp3-ojke da se nadjemo negde, ali bez ispaljivanja. jebote, ti si gori od agartha, sa njim sam bar uspeo iz drugog puta da napravim razmenu. Hmmm mozda Voodoo sad u sredu?! Sorry ti si ispao maximalno korektan sad se osecam bzvz...
June 13, 200421 yr comment_481407 night u kriticaru... hm... imaju uzas malu kolekciju, ali nema veze bilo je super. poceli su sa nekim postpunkom i ambientalom, pa preko the gathering polako prelazili na metal. pustena je gomila moonspella (posebno mi je drago za magdalene), lacuna coil, tiamat, tristania, neke 4 pesme od ToN, ashes you leave, ecstatic fear, the cure, gomilu HIM-a i sve to bez nekog reda, zatim su odvalili po nekom blacku, a dominirao je emperor. atmosfera je suvise kafic, nema prostora za djuskanje i bilo je dosta dece i previse svetla. od dekoracije jedino zastave pozajmljene od susedne radnje. sve u svemu nije lose... dosta su pustali sa beauty in darkness dvd-a. ah, da, biseri... nightwish - carpenter i 2 pesme od in flames. medjutim, oprosteno je, posto im je kolekcija relativno mala. azzo, pozeru, drobicu ti kicmu sto nisi dosao. ok , i ne zvuci bas toliko lose... (zvuci mi cak relativno dobro...)... (( OK , PRIZNAJEM , NAPRZIO SAM SE NA NAJT !!! )). I mozda sam ja nesto extra glup od jutros ali koji je to bend "ToN" ??? (razbih glavu a ne mogu da se setim... )
June 13, 200421 yr comment_481413 Hmmm mozda Voodoo sad u sredu?! Sorry ti si ispao maximalno korektan sad se osecam bzvz... nema frke. dolazim.
June 13, 200421 yr comment_481970 jos jedan odlican Gavrin night u Akademiji. s obzirom da prethodnih nedelja nisam bila u prilici da cekam Gavrine delove nightova posle nastupa (Cold Trinity Sequence)ovo je bilo ono sto mi je nedostajalo. iako sam bila jako kratko i pored odredjenih zdravstvenih problema (moje sveze hendikepirane noge ) premestala sam se sa noge na nogu i pomerala u granicama mogucnosti ako je ovo zaista poslednji night u sezonu, veoma ce mi nedostajati u narednom periodu
June 14, 200421 yr comment_482009 Gavrin night, standardno dobar. Moj omiljeni soundtrack za secenje vena (Nine While Nine) je isao tamo negde malo posle jedanest. Do jaja Nazalost morao sam da se vratim basom u 2:10, a da tuga bude veca ovo je verovatno bio zadnji night sezone... jebiga, nije leto za Gothe
June 16, 200421 yr Author comment_484036 Hej, ovo je tema o gothic night-ovima! Inače, Metallica je bila apsolutno S A V R Š E N A !!!
June 16, 200421 yr comment_484164 azzo, ne zaboravi da dodjes veceras i dones mi disk (ili vise njih)
June 16, 200421 yr comment_484250 Jedan disk A da li cu doci zavisi od nekih stvari... ako budem dolazio bacicu ti poruku ako ne budem dolazio neces dobiti poruku od mene
June 17, 200421 yr comment_484598 posle sam video jednu curu prljavih sisa (!?!?!?). jesu prljave sise goth ili odzacarski fazon? poz
June 17, 200421 yr comment_484623 Elem, night u Voodoo-u je bio nekako prosecan... Na pocetku veceri je atmosfera jos i licila na nesto, posle je bila prava gothiqka . Mada je bilo nekoliko simpaticnih pesama .
June 19, 200421 yr comment_486033 Bejah (bejadoh ) malopre u "Kriticaru"... I evo komentara ako nekog zanima : - meni je bilo super! Mesto je skroz opusteno - ima veliki izbor naprava za sedenje (stolica ) tako da i ljudi sa najzahtevnijim dupetima mogu da se pristojno uzgodne. Ko voli da slusa gothic rock / post punk uvod , pracen probranim gotiziranim metalom uz veliki broj stvarno dobrih "doom" i (manje/vise) pazljivo probranih "black" stvari (+ Alice Cooper - "Poison" ) uz zavrstak sa prelaskom na power / hard rock / rock (uz sta se moze promuvati i neka gothic stvar) i sve to uz kriglu (dve-tri... ) veoma pitkog i cenovno pristupacnog crnog piva na tocenje (ima i "belo" za "whitere"... ) moze da... ok , zaboravio sam sta sam hteo da kazem u recenici posto se bas oduzila (a i ja sam malo pripit...)... Uglavnom ima svega toga i sve je to lepo uklopljeno. Mesto ima potencijala da postane i kultno - samo da se malo poseta poveca... i jedina zamerka je sto nema mesta predvidjenog za djuskanje ali je za opustanje uz muziku dusu dalo...
June 21, 200421 yr comment_488255 Jel ima neko ziv da mi potvrdi informaciju da je sutra u kst-u goth night?!
June 21, 200421 yr comment_488604 Jeste, neki debil je zalepio plakat na ulazna vrata moje zgrade JOOOOOO - G O T H I C !!! (bas mi se nesto ide...) A jel istina sto pricaju da muziku pusta Bogi i neki ortak a da se Stivi skroz presaltao na "Vudu" (da li su se izjasnili oko toga na plakatu?) ???? Edited June 21, 200421 yr by ^Toza^