14 hours ago14 hr comment_3126139 necu vise da diskutujem sa walmart metal sledbenicimaI STAND ALONE Report
14 hours ago14 hr comment_3126140 Kada vidim koliko se recimo Bugari cimaju za takav tip benda, jucerasnja cifra mi je meh. Na onom prostoru u najboljem slucaju je preslo 2000. Ne mogu tu brojku da uzmem za ozbiljno, za bend takve popularnosti ovo i nije neki odziv publike. Report
13 hours ago13 hr comment_3126141 Kakve popularnosti? Bend poslednji put bio aktuelan 2003e a i tada su bili druga liga. Report
13 hours ago13 hr comment_3126142 manđini sviro bubnjevehaose, ti baš nisi u toku ko su popularni bendovi :Dbaci malo pogled na spotify monthly listeners tvojih omiljenih bendova i ovakvih sličnih... jbg Edited 13 hours ago13 hr by bradilko Report
12 hours ago12 hr comment_3126144 Pa ima i do toga da jasu nu metal revival talas, kapiram da je sada i Papa Roach dosta aktuelan. Kad se nista bitno u rok i metal mejnstrimu ne desava vec 20 godina mora da se reciklira staro... Report
3 hours ago3 hr comment_3126147 Papa Roach je sad headliner gde god se pojave, ali ajde oni su stvarno imali par prepoznatljivih hitova u ono vreme i bili odmah iza ovih najvećih nu metal imena po popularnosti. Godsmack su i tad bili druga liga, kao što rekoh. Ali da, vidim po tome koji su moji prijatelji kačili snimke sa Godsmack, sve neka lažna alternativa, jedino zajedničko im je što kao ne vole narodnjake, to je ona ekipa iz škole "od muzike slušam uglavnom stranu". Report
3 hours ago3 hr comment_3126149 Imam ja jednog ortaka koji je išao na Godsmack, on čovek voli one najveće bendove tipa Pearl Jam i Metallica i član je benda Hadži Prodane Duše što će reći roker par ekselans. Svakako nek ide narod na šta želi, jebo taj kvazi elitizam. Report
3 hours ago3 hr comment_3126151 stari dobri rock9 hours ago, bradilko said:haose, ti baš nisi u toku ko su popularni bendovi :Dbaci malo pogled na spotify monthly listeners tvojih omiljenih bendova i ovakvih sličnih... jbgMa znam, ja sam i kačio da su u top 25 valjda na spotify od svih "metal" izvođača, ali sam kapirao da u Srbiji to nema nikakvu prođu. Ne znam ni koliko bi ovi popularni octanecore bendovi privukli publike kod nas.A pre samo 3 godine bilo je ovako: https://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/godsmack_cancel_spring_tour_over_lack_of_ticket_sales.html Report
1 hour ago1 hr comment_3126158 Zagreb skupio 2700 dusa prosle godine u rasprodatom Bocarskom Domu. I to je najniza cifra od svih komsija, Madjari isto soldout, znaci 3300. Bugari i Rumuni vece cifre u vecim prostorima.Bez toga ne bi bili bukirani, a ne razlikuje se puno nasa publika od komsija kad su poznatije stvari u pitanju. Oni su generalno bend koji moze privuci izmedju 3000 i 4000 ljudi, kada idu ispod znaci da su nekom izasli u susret. Report