2 hours ago2 hr comment_3121169 Ja sam odmah uzeo za 5 soma, i da otkaze neko nije mi neki nepremostivi gubitak. Svakako ima dovoljno imena u rezervi.. Report
1 hour ago1 hr comment_3121171 mene generalno skoro nista ne zanima sa lineupa, ako budem isla ici cu jer kamp/festival/prirudajebe se i meni za pare, na mnogo gluplje stvari sam ih bacila i na gluplje stvari cu ih bacitiali ne volim da me neko scamuje i da ispadnem debilplus mislim da je jako los PR i da, ako neko zajebe bendove, userava se ukupno u moju mogucnost da kod kuce gledam neke druge bendovemsm druga je situacija al' na fazon ono kad su konfiskovali emi ruth rundle na ulazu u drzavu ploce i riba bila u fazonu srbija me vise nece videtisalje ruznu sliku o svima nama u svet Report
1 hour ago1 hr comment_3121172 1 hour ago, Haos sam ja said:Meni je ova priča od starta sumnjiva. Prošle godine se festival kako tako održao ali sudeći po svedocima sa lica mesta to je sve bilo tanko što se tiče posete. I onda ove godine ovaj brat kreće još jače, najavljuje (značajno) skuplja i poznatija imena, plus još par ovih jednodnevnih festivala i svirki od kojih se neka malo malo otkaže.Zanima me da vidim Varathron pre svega ali ko živ ko mrtav do kraja avgusta.Da ali kontam da mu je ovo bio jedini put, make it or break it, da je ostao na nivou 2025 još bi više propao. Report