3 hours ago3 hr comment_3121169 Ja sam odmah uzeo za 5 soma, i da otkaze neko nije mi neki nepremostivi gubitak. Svakako ima dovoljno imena u rezervi.. Report
2 hours ago2 hr comment_3121171 mene generalno skoro nista ne zanima sa lineupa, ako budem isla ici cu jer kamp/festival/prirudajebe se i meni za pare, na mnogo gluplje stvari sam ih bacila i na gluplje stvari cu ih bacitiali ne volim da me neko scamuje i da ispadnem debilplus mislim da je jako los PR i da, ako neko zajebe bendove, userava se ukupno u moju mogucnost da kod kuce gledam neke druge bendovemsm druga je situacija al' na fazon ono kad su konfiskovali emi ruth rundle na ulazu u drzavu ploce i riba bila u fazonu srbija me vise nece videtisalje ruznu sliku o svima nama u svet Report
1 hour ago1 hr comment_3121172 1 hour ago, Haos sam ja said:Meni je ova priča od starta sumnjiva. Prošle godine se festival kako tako održao ali sudeći po svedocima sa lica mesta to je sve bilo tanko što se tiče posete. I onda ove godine ovaj brat kreće još jače, najavljuje (značajno) skuplja i poznatija imena, plus još par ovih jednodnevnih festivala i svirki od kojih se neka malo malo otkaže.Zanima me da vidim Varathron pre svega ali ko živ ko mrtav do kraja avgusta.Da ali kontam da mu je ovo bio jedini put, make it or break it, da je ostao na nivou 2025 još bi više propao. Report
26 minutes ago26 min comment_3121178 Пропаст у најави, без обзира на рекламе које се врте по друштвеним мрежама скоро годину дана унапред.Нећу да се правим да имам идеју колико коштају бендови, простор, опрема и сл, али ми се јако чини да овде нема мрве промисли, тј. да бизнис план потпуно недостаје.Ко је овде таргет публика? Клинци не слушају андерграунд, остало је нас шака пропалих матораца и можда неки Руси или Мађари са севера Војводине. Дарк Фјунерал није бенд који може скупити масу на конто носталгије као Гардијани, Восп, па и Дарк Транкилити, тако да отпада она маса "идемо зајебанција јер смо слушали то у средњој" која се појавила на ЦоФу рецимо. Остале да не помињем, јер нема леба да би скупили више од 200 људи на свирци. И то не 200 по бенду, јер на све бендове иде иста маса.Ковилово? Ево, да није овог, не бих у животу чуо за то место. Нека то буде до мене, али опет се враћамо на публику. Ко ће и како да ти дође тамо? Клинце ћеш тешко нацимати тамо у већој количини. Маторце ок, колима, али онда пуцаш у ногу продаји пића. Термин за фест? Маторци спремају клинце за школску годину, клинцима почиње школска година.Кредибилитет? Имаш лошу репутацију од пре 20 година, пропале пројекте од прошле године, отказивања на дан свирке, кашњења свирки, отказивања спонзора, премештања локације, дакле једну општу нестабилност. Да не улазимо у потенцијална дуговања као што су људи горе рачунали. Ко ће да ти купи карту унапред?!Све у свему, остаје нас 200 до 500 клошара са све Русима, који ће можда доћи у већем броју него у Србобран јер је близу БГ. Од тога већина неће купити карту много унапред. Report
21 minutes ago21 min comment_3121179 2 minutes ago, Косати Ћелавац said:Ковилово? Ево, да није овог, не бих у животу чуо за то место. ne pratiš sport pa ne znaš za pripreme svih naših reprezentacija ikad u SC Kovilovo101 sa Karaburme prema Padinjaku, i imaš jedno stajalište blizu Report
19 minutes ago19 min comment_3121180 Да, не пратим спорт. Гуглао сам па сам сконтао за превоз. Хвала свакако. И даље стоји да се неће маса нацимати тамо, потписујем, поготово из других градова/места. Report