Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 245
  • Views 28.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Slava Serbie
    Slava Serbie

Jeb'o vas abigor u po dupeta!

• Da ti odgovorim ovde, da ne razglabamo na temi o novitetima...   Njima se albumi baš razlikuju jedan od drugog. Možeš da nađeš BM maltene od svake sorte, a da pri tom nisu nikad pratili nikakve tren

• Što reče skoro Semjaza iz Thy Darkened Shade za Fractal Possession ''humanity wasn't worthy of this one''. Kad sam čuo taj album prvo što sam pomislio je kako ostale bendove na ovom svetu nije sramota

comment_2135466

Preslusao sam Time Is the Sulphur in the Veins of the Saint nekoliko puta, i mogu rec da sam zadovoljan. Posebno ako uzmem u obzir da sam ocekivao neki promasaj. Album je logican nastavak Fractal Possesion, sa tim da mi se cini da jos malo ide u neke eksperimentalnije vode. Iako vise volim onu atmosferu koju su furali na starim izdanjima, mogu rec da me i ovaj njihov trip uvlaci u neko mnogo prijatno raspolozenje. Abigor je oduvjek zavodljivo baratao demonskim u svom opusu, vidim da ni do danas nisu otupili na tom planu. Ocjena bi ovako isla tu oko 3+/4-, zavisno od momenta. Al u svakom slucaju, zadovoljan sam.

1066_logo.jpg

comment_2137042

Slušah Sulphur ovih dana i utisak je prilično dobar. U nekim segmentima me podseća na Anorexia Nervosu, a ja taj bend obožavam, tako da je verovatno i to pojačalo ceo utisak, koji je i bez toga vrlo pozitivan. Prilično eksperimentalno izdanje. Još ga preslušavam, ali mi se za sada sviđa.

• 7 months later...
comment_2242064

Time Is the Sulphur... je po meni album godine. Ne mogu da verujem da neko može da smisli ovakvu muziku, ali apsolutno razumem ako se nekome ne sviđa ovo što Abigor danas rade jer je svetlosnim godinama daleko od prvih albuma. Jedino Deathspell Omega može da nadmaši ovaj album.

• 4 months later...
comment_2308547

Ajd da 'dignem' temu malo, obzirom da danas slusam Abigor i podsjecam se koji je ovo kult. Potonji album je stvarno dobar, fino mi je legao sad kad sam ga preslusao. Odlican nastavak ovih njihovih space BM albuma Satanized i Fractal :da:

Mada prava stvar ostaju njihovi stariji albumi, cak i ovi slabiji objasnjavaju neke stvari novijim BM bendovima.

http://www.youtube.com/watch?v=OIhov4hyWlE