Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 525
  • Views 46.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 2 weeks later...
  • Author
comment_515820
Novi album stvarno rastura! Preslusao sam ga svega desetak puta, ali vec mogu da se usudim da kazem da je najbolji do sada. Boli koliko je produkcija dobra, vokalna resenja su bolja nego ikada, pogotovo u ‘Eppur Si Muove’. Ma nemam reci, zaista fantasticno!!! icon_rockdevil.gif
  • 2 weeks later...
comment_525167
Novi album

Па ја ово имам, а да нисам ни знао. Видим ја чудан/непознат наслов, али не контам да је нови албум. У праву си, албум је одличан.

comment_526508
Novi album stvarno rastura! Preslusao sam ga svega desetak puta, ali vec mogu da se usudim da kazem da je najbolji do sada. Boli koliko je produkcija dobra, vokalna resenja su bolja nego ikada, pogotovo u ‘Eppur Si Muove’. Ma nemam reci, zaista fantasticno!!! icon_rockdevil.gif

Produkcijski da, ali nekako su raniji albumi bili sveziji. U svakom slucaju vrhunski black jer oni sami sebe tako deklarisu pa onda ne vidim sta ce to na doom & gothic?

• Author
comment_527521
Produkcijski da, ali nekako su raniji albumi bili sveziji. U svakom slucaju vrhunski black jer oni sami sebe tako deklarisu pa onda ne vidim sta ce to na doom & gothic?

Pa sad... Heh, jako malo dodirnih tacaka imaju sa black-om, zvao se on vrhunski ili ne. Pogotovo na poslednjem albumu nema ni malo black-a, pa cak ni prizvuka i skala koje bi bile karakteristicne za black. Slazem se da ne bi trebalo ova tema da egzistira na 'doom&gothic metal' forumu, vise lezi avantguarde, ali nije to ni bitno.

comment_527591

Pa sad... Heh, jako malo dodirnih tacaka imaju sa black-om, zvao se on vrhunski ili ne. Pogotovo na poslednjem albumu nema ni malo black-a, pa cak ni prizvuka i skala koje bi bile karakteristicne za black. Slazem se da ne bi trebalo ova tema da egzistira na 'doom&gothic metal' forumu, vise lezi avantguarde, ali nije to ni bitno.

Ljudi su sami sebe definisali kao black. Ni black nije sto je nekad bio pa ko zna... mozda i jesu ... i meni deluje nelogicno ali ko ce ga znati icon_confused.gif

Edited by Gwydion

• Author
comment_528167
Ljudi su sami sebe definisali kao black. Ni black nije sto je nekad bio pa ko zna... mozda i jesu ... i meni deluje nelogicno ali ko ce ga znati icon_confused.gif

Takvu 'etiketu' sigurno nisu sebi nalepili za poslednji album, vec ranije kada je, ponavljam, bilo dodirnih tacaka sa black-om. Ali, to stvarno nije bitno, sve dok im je muzika fantasticna.

• 2 weeks later...
comment_538131

A jeli neko slushao ranije demo radove? Ako iko i jeste, meni se poprilichno doimaju kao malchice drugachiji nego shto dodushe jesu. Dosta cvrshce nego uobichajeno. Inache, i dalje mislim da im je And Thou Shalt Trust The ... Seer najjjjjachi album ikad.

comment_539613

Ovaj novi album je odlican, nema ni jedne lose pesme!!!

Per Aspera ad Astra... nikad jaci muski clean vokal! Ta mi dodje kao najjaca, uz naslovnu i All Inizio E La Morte.

Zaista odlican album, nisam ocekivao tako jak materijal.

Poz!

• 2 months later...
comment_600044

novi album me je azocarao. ma koliko voleo haggard moram reci da mi se eppur bas i ne svidja(nije da mi se ne svidja ali...). produkcijski jeste veoma dobro odradjen, ali stekao sam utisak da se prica sa prethodna dva albuma samo ponovila i nista vise. znaci novi album je po meni suva projekcija prethodna dva, melodije i oni vokalni delovi kao da su isti! da ne gresim dusu moram da izdvojim "eppur si muove" i "her mannelig" koje su stvarno izvanredne.

• 3 weeks later...