Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 367
  • Views 44.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mrzim sebe sto sam toliko mator da mi je prva pomisao da im je lepa kuhinja

• Curim na sve strane.   Pre maltene tačno godinu dana sam gledao u Beču fenomenalni Vektor nastup, i sad dakle King Crimson takođe u Beču, jedna za mene sjajna muzička godina zaokružena.   Ovaj kon

• Imam neki utisak kao da je Fripp talac ovde  

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
comment_3079660

Gledao sinoć ovaj KC doc, dosta dobro, šteta čak što nije bar još 30 min duži.

Da ne bacam "spojlere", ali malo mi je bio i neočekivan film koliko su svi otvoreni o odnosima u bendu, i Frippu pre svega. Dosta i lol momenata, sve u svemu, vredno gledanja. Tuga kad se završio film kad skontam da verovatno nikav više lajv.

• 1 month later...
comment_3081174
2 minutes ago, Angelystor said:

Mislim da je svakako veća šansa da bih ja otišao nego ti, ali uopšte to nije poenta :haha:

Na ovo svakako ne bih otišao, ali da je KC svirka, otvorio bih kofere. ;)

Nego pusti sada natezanje kožurica, jesi gledao novi dok?

comment_3081186

Ideš. :3

Što ne napisa na dokumentarcima. Odličan dokumentarac, jako otvoren prikaz robstva ostatka članova nad kontrol frikom Frippom, koji čak i sam ima jednu jako potresnu scenu gde je njega neko nekada razumeo i damo mu najlepši savet. Ali ipak je srce filma Bill Rieflin, toliko humora prožeto sa neizbežnim, da ispada najiskreniji tu i najprosvetljeniji. Pride fotografija je na momente kao u filmovima 70tih godina, velika i grandiozna, pogotovo kada su zahvaćeni nastupi i probe. 

I verovatno jedan od najlepših dokumentaraca koji zahvata dugogodišnje fanove benda, onakvima kakvi jesu, kao deo jednog muzičkog kulta koji se prožima kroz decenije, i svako ima svoje viđenje stvari unutar benda i zašto je Fripp kul, iako je megadrkadžija. 

Tom dečku što je pravio dok, je upala kašika u med, bio ja na pravom mestu u pravo vreme i napravio jedan od top 10 muzičkih dokumentaraca. 10-10.

comment_3081209

Meni više bila čudna nego potresna ta scena, ali jes' jak momenat u svakom slučaju. Odličan doc svakako, rekoh već, sviđa mi se koliko je nekako iskreno i otvoreno sve odrađeno, bez nekih farbanja i laži. Bio i Q&A posle sa tim likom što radio doc u bioskopu u kome sam bio, ali me mrzelo pa sam otišao :haha: