Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 months later...
  • Replies 4.3k
  • Views 343k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

MANOWAR!-U MOME SRCU 4EVER!   LAST FM-MARŠ U PIĆKU MATERINU!!!     KO JE PROTIV MANOWARA,MARŠ SA TEME!MARŠ!   KO MI DA MINUS,ZNA ZA ŠTA ME VAĆA.

• Zaista je strašno kad subjektivni moderator napada ljude koji za neki bend koji je sranje kažu da je sranje, jer on misli da nije sranje, iako je činjenica da je sranje.

comment_2952416

Ovo nije taj bend, već taj bend "za siromašne", genije radi u utorak od 7 i budi se u 6 i ne živi u Beogradu i sluša sigurno deset metal bendova ;)

Ti ideš?

mora do 23 da se zavrsi ako ti nesto znaci

Mora utorak da se uzme slobodan, nekad (za vreme Tadića) sam mogao službenim kolima, sad kara banana. Jel ovaj Claymore onaj što je jednom u KST svirao sa tvojim Concecration i Interfectorom ? Dobra je tada bila atmosfera na Hail and Kill!

• 1 month later...
comment_2954321

Bio sam na svirci, i bilo je to epohalno heavy metal veče, sve reportaže sa koncerta koje sam pročitao upravo to i dokazuju. Nikad bolji repertoar, zvuk fantastičan, svi u bendu tačni ko sat, čuje se da su vrhunski muzičari. Naravno najviše sam gledao basistu, fantastičan zvuk i stil sviranja. Publika od prve do poslednje pesme pevala, najviše na zadnje tri, što je i logično, atmosfera metalska, lokal isto ok.

Manowar je velik, makar bio i onaj za siromašne.

comment_2954530

Pojma nemam, jako su mistični, ne oglašavaju se. Već deceniju nisu aktivni kao što treba, možda imaju druge poslove preče od muzike... Ili je u pitanju fora da nakupe para na turneji, ne bi bili ni prvi ni poslednji bend koji bi napravio kasnije reunion.

• 3 weeks later...
  • 5 months later...