vudun Posted October 21, 2019 Report post Posted October 21, 2019 Metal je igra bez granica , u kojoj ce Manowar na kraju pobediti ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 4, 2019 Report post Posted November 4, 2019 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 6, 2020 Report post Posted January 6, 2020 Stvarno je glupo da neki atlantik kodexi i atikusi budi ispred, uz mejdene i judase, najveci hevi metal bend. Bridge of death - najbolja manowar stvar!!! 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 20, 2020 Report post Posted February 20, 2020 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Assassin68 Posted February 20, 2020 Report post Posted February 20, 2020 2 hours ago, azal said: Jako lepo Da li zvuk gitare jos nekoga podseca na radove Roy Z-ja sa Dickinson i Halford solo albuma? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted April 23, 2020 Report post Posted April 23, 2020 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 23, 2020 Report post Posted April 23, 2020 Moz da prodje. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
fenster Posted October 4, 2020 Report post Posted October 4, 2020 Kad doticni bend iz bilo kog razloga resi da se dozove pameti, i posle skoro 3 decenije kontinuiranog zapostavljanja resi da svira jednu od najboljih pesama iz svoje riznice, to ovako izgleda. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted March 15, 2021 Report post Posted March 15, 2021 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 4, 2021 Report post Posted July 4, 2021 Istina će pobediti . . . Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 15, 2021 Report post Posted November 15, 2021 Bolji od mejdena 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Crusader87 Posted November 21, 2021 Report post Posted November 21, 2021 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 7 Report post Posted June 7 blood of my enemies > cela diskografija i koncerti mejdena 1 2 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 9 Report post Posted June 9 cinjenica jbg 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Crusader87 Posted June 23 Report post Posted June 23 Par bendova bas mnogo volim i pratim, ali jedini od njih koji nisam video uzivo je - Manowar... sve do juce 🙂 Pa da podelim utiske, jer mi je bilo neverovatno dobro. Ovo je bila dobra prilika da se spoji lepo i korisno jer je koncert bio u Atini, pa je lako nastaviti letovanje odatle. Naravno da sam bio u totalnoj euforiji, drugoj dimenziji tacnije, tokom pesama koje verovatno i vecinu fanova radi (Warriors of the... Battle Hymn, Kings of Metal), ali bilo je i prijatnih iznenadjenja poput Defender, Sword of the Highlands (totalno neocekivana, iako je zaista singalong fazon sa jednostavnim tekstom, ali kupila me je jos na prvo slusanje, dok je uzivo bio i specijalan gost, pa je bas bila fenomenalna atmosfera) Fight Untill We Die, Dark Avenger itd. Naravno, da spomenem ono sto mi se nije svidelo: poceo bih od pesme koja je premijerno izvedena i koja traje kao vecnost, a kako je receno - nije jos zavrsena. Znam da se snimalo nesto u Grckoj i najavljeno je kao ekskluziva, a ja naivan ocekivao nesto poput legendarne pesme Achilles... kad ono, diznijev mjuzikl... koji nema kraja, tekst, mozda najslabiji u karijeri, cak su se i lokalni fanovi "upucali". Jos veci bag mi je skracivanje pesama poput Hail and Kill i Ahila (bukvalno samo poslednja 2 min.tako velicanstvene pesme!?), i da spomenem novog gitaristu i jos novijeg bubnjara - totalno bez ikakve energije odsvirano, bukvalno kao da su po kazni tu, da ne davim i da se izvinim na opsirnosti, ali sam bas pod utiskom. 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 29 Report post Posted June 29 Evo ga novi EP https://disk.yandex.com/d/SwuxEo2mErUBYA Prva pesma intro. Druga pesma Sakis iz RC prica nesto na grckom. Treca pesma balada, duet s nekom gospojom, mlako. Cetvrta pesma neki deda nesto isprica na grckom na brzaka. Peta pesma konacno metal, malo vuce na Battle Hymn. Lici mnogo da su bubnjevi kucani, bas se dobro cuje tho. Najbolji deo EPja zasigurno. Mene samo plasi da ce ceo album da bude u ovom fazonu, neko sviranje kurcu na grckom i saputanja na jastuku uz par metal delova (Virgin steele sindrom), nadam se da gresim. 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 30 Report post Posted June 30 On 6/23/2022 at 8:25 PM, Crusader87 said: Par bendova bas mnogo volim i pratim, ali jedini od njih koji nisam video uzivo je - Manowar... sve do juce 🙂 Pa da podelim utiske, jer mi je bilo neverovatno dobro. Ovo je bila dobra prilika da se spoji lepo i korisno jer je koncert bio u Atini, pa je lako nastaviti letovanje odatle. Naravno da sam bio u totalnoj euforiji, drugoj dimenziji tacnije, tokom pesama koje verovatno i vecinu fanova radi (Warriors of the... Battle Hymn, Kings of Metal), ali bilo je i prijatnih iznenadjenja poput Defender, Sword of the Highlands (totalno neocekivana, iako je zaista singalong fazon sa jednostavnim tekstom, ali kupila me je jos na prvo slusanje, dok je uzivo bio i specijalan gost, pa je bas bila fenomenalna atmosfera) Fight Untill We Die, Dark Avenger itd. Naravno, da spomenem ono sto mi se nije svidelo: poceo bih od pesme koja je premijerno izvedena i koja traje kao vecnost, a kako je receno - nije jos zavrsena. Znam da se snimalo nesto u Grckoj i najavljeno je kao ekskluziva, a ja naivan ocekivao nesto poput legendarne pesme Achilles... kad ono, diznijev mjuzikl... koji nema kraja, tekst, mozda najslabiji u karijeri, cak su se i lokalni fanovi "upucali". Jos veci bag mi je skracivanje pesama poput Hail and Kill i Ahila (bukvalno samo poslednja 2 min.tako velicanstvene pesme!?), i da spomenem novog gitaristu i jos novijeg bubnjara - totalno bez ikakve energije odsvirano, bukvalno kao da su po kazni tu, da ne davim i da se izvinim na opsirnosti, ali sam bas pod utiskom. Bravo! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts