Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 119.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo u republici mladenovac je sve u redu.E moram nesto da vam ispricam.Idem ja tako mracnim sumama mladenovca,kao odjednom ugledam dva vuka.Jedan poce da zavija a drugi poce da odvija. Pozdrav Betho

comment_223842

Heheheeh, propustio si najveću žurku jebote!!! ma zezam se, ništa nije bilo od koncerta, sranje, zajebo nas ovaj iz doma kul., i tako, morao sam da otkažem band+ovima. jebiga, sranje žestoko, ali uskoro svirke deucaliona, pa dako se malo oraspoložimo svi! hehe :mrgreen:

comment_224142

Ivane ako imas i malo pameti,Antihristija je solidna pesma,a vas bend uz malo vise truda,srece i motivacije moze da uspe u vrlo skorijem vremenu...zato se nezezaj sa pesmama,i ne salji nikome,ako hoces da ih sacuvas za sebe...ako imas i trunke mozga poslusaces me.A radoznale i momke sa malo strpljenja odjebi,ako toliko cene vas rad sacekace do vaseg prvog demo snimka koji bi uz opet malo vise srece mogao da se odradi do kraja godine ili pocetkom sledece!Pozdrav bendu i drustvu Venatoris!

comment_224305

Ivane ako imas i malo pameti,Antihristija je solidna pesma,a vas bend uz malo vise truda,srece i motivacije moze da uspe u vrlo skorijem vremenu...zato se nezezaj sa pesmama,i ne salji nikome,ako hoces da ih sacuvas za sebe...ako imas i trunke mozga poslusaces me.A radoznale i momke sa malo strpljenja odjebi,ako toliko cene vas rad sacekace do vaseg prvog demo snimka koji bi uz opet malo vise srece mogao da se odradi do kraja godine ili pocetkom sledece!Pozdrav bendu i drustvu Venatoris!

Slazem se covjece....nego kao sto ti Toni rece, nabavili smo bas, ovaj drug ga je kupio od trendasa.....Nema vise sviranja kod mene, jebene komsije hoce da zovu policiju :evil: :x :x :x

comment_224730

Ko je pravio muziku. A ko bi drugi do Gavran silni, himself.

Veljko, sto se ne javljas na tel? 8) trebali smo da trazimo prostor,remember?aj pa da se organizujemo....

btw.Night_Blade shut the fuck up, nisam mislio da skidamo mrak nevinosti, nego ne-ubijanja...kapiras?

U petak ubijamo moje komsije tj. skidamo mrak biggrin.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif