yumetal.net forum: Filmovi,preporuke - yumetal.net forum

Jump to content

• (335 Pages)
  • +
  • « First
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Filmovi,preporuke

#2051 User is offline   Vincent Hess Icon

• Master of Metal
  • Group: Članovi

Posted 10 decembar 2006 - 11:44

Gledao sam danas 7 i po, po drugi put. Najbolji domaci film u poslednjih 15ak godina po mom misljenju.
Svaka cast Miroslavu Momcilovicu
Vreme je, probudi se
0

#2052 User is offline   Concrescence Icon

• Lord of Metal

Posted 12 decembar 2006 - 03:06

QUOTE(Doug Bradley @ 10. 12. 2006, 18:38) View Post

Odgledah danas Running Scared....odlichan triler drzhao me je u tenziji do kraja filma...mada ima nekoliko bolesnih scena ph34r.gif i likova ph34r.gif

Odlican scenario.Film ima strasan potencijal.Da su ovo dali recimo Tarantinu sigurno da bi bio mnogo bolji.I ovako je dobar ali ima tu par rupa.kraj mi je nekako konfuzan i nedorecen...
You are either for or against music, and being for means embracing anyone who's any good!
0

#2053 User is offline   Жвакић Icon

• Master of Metal

Posted 12 decembar 2006 - 03:28

Juce sam odgledao film BU (BOO). Prilicno je trzajuc. Pa pogledajte.
Напоран рад се исплати у будућности. Ленчарење се исплати одмах. xD
0

#2054 User is offline   ilegalac Icon

• Lord of Metal

Posted 12 decembar 2006 - 03:49

Mene "the departed" uzasno smorio. Cak mi bilo i dosadno.
napisao sam roman ilegalac. Pozivam vas da ga preuzmete sa sajta i procitate.
0

#2055 User is offline   Doug Bradley Icon

• Lord of Metal

Posted 12 decembar 2006 - 04:19

QUOTE(Therapsid @ 12. 12. 2006, 15:06) View Post

kraj mi je nekako konfuzan i nedorecen...

Mene nervira jebeni happy end na kraju filma...koji im je kurac to trebalo...mrzim te happy endove icon_mad.gif

Ostat ćemo uvek trn u oku za sve dušmane srpskog naroda, za mnoge slične nama samo nedosanjan san, ali dok bude živ jedan od nas živeće i duh CRVENE BERETKE"

Jedinica za specijalne operacije
0

#2056 User is offline   Doug Bradley Icon

• Lord of Metal

Posted 13 decembar 2006 - 06:32

The Grudge 2...jebem ti film..istraumirao me je samo tako da dva dana nisam nishta jeo...i josh se trzam na sve i svashta...razjeba mi psihu samo tako.... ph34r.gif
Ostat ćemo uvek trn u oku za sve dušmane srpskog naroda, za mnoge slične nama samo nedosanjan san, ali dok bude živ jedan od nas živeće i duh CRVENE BERETKE"

0

#2057 User is offline   scum Icon

• Master of Metal

Posted 13 decembar 2006 - 09:58

malopre u domu omladine odgledao wassup rockers... daje se do petka u 18:00 i u 20:00

super je film... od istog lika koji je napravio the kids... a tu atmosferu i nacin snimanja i nosi... bas je ono - 100% troo tinejdz... film prati grupicu nekih meksickih punkercica... i sad su oni kao odbaceni od drustva (ljudi koji slusaju hiphop)... i najvise smetaju drugima sto nose uske pantalone i oblace se kao rokeri (tj kao ramonesi).... znam da zvuci debilno, ali meni je bilo tih sat i kusur bas super... stvarno preporuka... karta je 100din, tako da...
I am my own parasite
I don't need a host to live
We feed off of each other
We can share our endorphins
0

#2058 User is offline   darijus Icon

• Lord of Metal

Posted 13 decembar 2006 - 11:28

high fidelity...

odmah usao u top pet omiljenih...

koliko dobre muzike...

odlicna prica...

meni stvarno savrsen.

najtoplija preporuka... icon_da.gif

This post has been edited by darijus: 13 decembar 2006 - 11:28

0

#2059 User is offline   blondie Icon

• Lord of Metal

Posted 14 decembar 2006 - 01:15

kako kaze.. da li sam bio tuzan pa slusao tuznu muziku ili sam zbog tuzne muzike postao tuzan?
meni licno je jos bolja knjiga - ali ako imas zivaca da je citas na engleskom jos bolje..

inace, ja veceras moram naci kartu za Apokalipto (ovaj novi od Mel Gibsona) - inace bacam bombu na blagajnu..

This post has been edited by blondie: 14 decembar 2006 - 01:16

QUOTE (Double Fire)
Izvini al prostitucija nikad nece biti iskorenjena niti treba da bude jer sama po sebi nije nista lose.

QUOTE (Vjeronika stavlja tacku na blondie)
Ali, jasno, svuda se ide i za svakog udaje za papire.
0

#2060 User is offline   Doug Bradley Icon

• Lord of Metal

Posted 14 decembar 2006 - 04:45

QUOTE(blondie @ 14. 12. 2006, 01:15) View Post

inace, ja veceras moram naci kartu za Apokalipto (ovaj novi od Mel Gibsona) - inace bacam bombu na blagajnu..

Ti barem mozesh da trazhish kartu ja ni to ne mogu....gledam na T(F)UCK-ovom sajtu nigde se ni ne pominje da ce Apokalipto doci u srpske bioskope

http://www.tuck.eune...film/najava.php

0

#2061 User is offline   Am. Icon

• Apprentice

Posted 14 decembar 2006 - 06:11

Slazem se sa Darijusom. Gledao sam High Fidelity pre neki dan ... preporucujem svima na ovom forumu.

0

#2062 User is offline   michelle Icon

• Priest of Metal
  • Group: Moderatori

Posted 15 decembar 2006 - 01:13

Talladega Nights za instant zabavu.

Disco Pigs ako nekog interesuje odlican independant irski arty flick, ili ako je neko citao dramu.

"You don't see cows asking the butcher to adopt their kids. Sure it's because they can't talk, but it's also because butchers would make terrible parents. How are you supposed to change a cow's diaper, man? Think about it. It's deep."

#2063 User is offline   darijus Icon

• Lord of Metal

Posted 15 decembar 2006 - 01:46

QUOTE(blondie @ 14. 12. 2006, 01:15) View Post

kako kaze.. da li sam bio tuzan pa slusao tuznu muziku ili sam zbog tuzne muzike postao tuzan?
meni licno je jos bolja knjiga - ali ako imas zivaca da je citas na engleskom jos bolje..

What came first, the music or the misery? People worry about kids playing with guns, or watching violent videos, that some sort of culture of violence will take them over. Nobody worries about kids listening to thousands, literally thousands of songs about heartbreak, rejection, pain, misery and loss. Did I listen to pop music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to pop music?

icon_da.gif
0

#2064 User is offline   Kokopelli Icon

• Lord of Metal

Posted 15 decembar 2006 - 01:59

QUOTE(darijus @ 15. 12. 2006, 01:46) View Post

What came first, the music or the misery? People worry about kids playing with guns, or watching violent videos, that some sort of culture of violence will take them over. Nobody worries about kids listening to thousands, literally thousands of songs about heartbreak, rejection, pain, misery and loss. Did I listen to pop music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to pop music?

Šta je prvo nastalo-muzika ili patnja? Ljudi se brinu zbog toga što se djeca igraju oružjem, što gledaju nasilne filmove, i da će pasti pod uticaj kulture nasilja. Niko ne brine što djeca slušaju hiljade, bukvalno hiljade, pjesama o slomljenim srcima, odbacivanju, bolu, patnji i gubitku. Da li sam ja slušao pop muziku zato što sam bio nesrećan? Ili sam bio nesrećan zato što sam slušao pop muziku?

biggrin.gif

(410): can you sing with all the voices of the mountain? can you paint with al the colors of the windddd
(443): wasted?
(410): im pocohantasssss
0

#2065 User is offline   ilegalac Icon

• Lord of Metal

Posted 17 decembar 2006 - 01:10

QUOTE(blondie @ 22. 11. 2006, 21:52) View Post

cekam crank na dvd-u, kazu da ima dosta jebacine koja ga je odrzala zivim icon_smile.gif

Odgledah Crank. Nemam reci sem da stavim ++++++ . Neverovatna upotreba kamere, kadriranje, prelaz sa scene na scenu.Mozda prica deluje sasvim obicno, ali nacin na koji je kamerama docarana ne spusta "adrenalin" celih sat ipo.
0

#2066 User is offline   Turin Icon

• Priest of Metal
  • Group: Moderatori

Posted 18 decembar 2006 - 11:34

evo ovako, par stvari (i starijih) koje sam gledao u poslednje vreme:

Harold & Kumar go Whitecastle - pro Mary Jane nerd komedija, vrlo gledljivo...

Life & Death of Peter Sellers - neobicno snimljen zivotopis, Geoffrey Rush fenomenalan u glavnoj ulozi, odlican film, upozorenje: ako ste fan, ukaljace vam secanje na Sellersa zauvek i nikad Vam vise nece biti simpatican

The Dark - mystical fear-the-girl-cliche horror sa Sean Beanom i Mariom Bello, vrlo gledljivo, ali i predvidivo, odmor nakon mora teenage slasher-a, ovo je sushta suprotnost i kao coveku koji mrzi teenage slashere, ovaj film se svideo

Fragile - misticni horor sa odlicnom atmosferom, ali razocaravajucim krajem, Calista Flokhart, reziser onaj Spanac sto je uradio Darkness

Only when the last tree has been cut down and the last river has dried up will man realize that reciting red indian proverbs makes you sound like a fucking muppet

#2067 User is offline   ilegalac Icon

• Lord of Metal

Posted 19 decembar 2006 - 12:52

Tristan & Isolde
Lepa ljubavna prica (ko ne veruje u ljubav, neka preskoci icon_smile.gif )
Odlicni kostimi, fotografija i muzika.
0

#2068 User is offline   Kokopelli Icon

• Lord of Metal

Posted 19 decembar 2006 - 01:42

Uf... što sinoć odgledah...

Possession sa Izabelom Ađani, necenzurisana verzija. Nisam znala što me strefilo... Čitavu noć sam razmišljala na koji način da ga skapiram... Odličan ali brutalan film!

Legends of the Fall, sa Pitom i Hopkinsom (kao i uvijek, savršena gluma!). Dobra dramica!

(410): can you sing with all the voices of the mountain? can you paint with al the colors of the windddd
(443): wasted?
(410): im pocohantasssss
0

#2069 User is offline   Tatyannahhh Icon

• Lord of Metal

Posted 20 decembar 2006 - 03:04

e jes dobar Crank,odlicna montaza i muzika,kraj je neocekivano dobar - ocekivala sam hepi end kad ono medjutim
...ARGHHH!!!

BLASHYYYYYRKH!!!
0

#2070 User is offline   Angelystor Icon

• Lord of Metal

Posted 20 decembar 2006 - 03:06

Gledao sinoc NEKRomantik..dosadan i los film..al sam barem nekako popunio sat vremena pre spavanja..
Thy Katalog

God is an illusion and there ain't no paradise
And there is no underworld below
Out there is no heaven and there ain't no antichrist
Welcome to the real world and the show!
0

• (335 Pages)
  • +
  • « First
  • 102
  • 103
  • 104