Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Grobodan

  Djevel

  Vec stize novi, tamanica u oktobru, evo prve pesme
 4. Angelystor

  Ram

  Novi https://www.metal-tracker.com/torrents/269980.html
 5. Uzgred, je l' se to meni čini ili je Mike pustio kosu, učinilo mi se da sam na nekim novim slikama video da ima rep i sl.?
 6. Nije to neka tajna, Isus je Zevs (čita se Zus) a Bogorodica je preuzela karakteristike Atine, koja je takođe devica.
 7. Nova epizoda je stigla! Ko to sve slavi godišnjice albuma? Gde i kako pronaći Metallica-u? Kako je Tool pobedio Taylor Swift? Koliko pesama Gunsa je procurelo? i Još mnogo toga! Noviteti: Crashdiet, The 69 Eyes, Alice Cooper, Helloween, Pretty Maids, Whitesnake, Black Star Riders, Elektromattik i još mnogo,mnogo toga! Obavezno poslušajte!
 8. kuruz

  Fukpig

  koje sranje od teksta
 9. Talvi

  Fukpig

  https://thicko.bandcamp.com/releases
 10. javio se bivši basista na NWN, kaže da je Spectrum of Death ubrzan u masteringu
 11. Evo ga novi album,pa ko voli nek izvoli http://rawkbawx.rocks/details.php?id=c487c7e624069122a15b7083e09847dec6878a88
 12. Evo još jednog aspekta hrišćanskog učenja koji mi je potpuno nejasan, a to je koncept "svetaca zaštitnika", u ovom slučaju Bogorodice. Prvo, koju svrhu može imati prizivanje Bogorodice ili nekog sveca, kada sve zavisi od Božije volje i Božije milosti, koje su iznad svega i upravljaju svim? Drugo, zašto bi Bogorodica pravila razliku između Svete Gore i bilo kog drugog hrišćanskog svetišta na planeti? Treće, na koji način se manifestuje određena nebeska zaštita, ko ju je proglasio i ko je tumači? Pitanje je utoliko umesnije s obzirom na štetu nanesenu Hilandaru u požaru pre 15 godina. Sa strane gledano, ceo taj koncept mi izuzetno miriše na ostatke paganštine i mnogoboštva, kao što je slučaj i sa mnogim drugim elementima pravoslavlja.
 13. fenster

  Voivod

  A ovo je od prosle godine :
 14. Last week
 15. Al se dopisujem sam sa sobom ovde al zabole me đon:
 16. Grobodan

  Mgła

  Pa prilicno je lako, dobri su i to je to. Jes ih zahvatio neki hipsterski talas ali oni apsolutno nisu krivi.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...