Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/13/21 in all areas

 1. Ljudi pricaju o Nefasu kao da je neki ultra specifican nezamenljivi vokal tipa Atila, pritom je na pola albuma bio zakopan u muzici. Tekstovi su vaistinu neprejebivi i to mu je i donelo taj status, ali radi i Glad posao vise nego dobro ovde.
  3 points
 2. 1 point
 3. Buraz, cover je prekul. Mota se i druga verzija covera online gde je logo na samoj sredini, što je bolje, ovde je logo liku preko face. Ali bilo kako bilo, elegantno i moćno izgleda.
  1 point
 4. Pičim malo ovaj Megaće ovih dana, jako zabavan, čudan album. Kao neki nemački Watchtower pokušaj. Očigledno su jako zakasnili na celu tech-thrash žurku, ali iz ove perspektive apsolutno nebitno naravno Ova riba što peva u svom nekom svetu, čas zvuči kao Moses Sabina, čas neki čudni clean-ovi, ali doprinosi autentičnosti albuma.
  1 point
 5. Još jedna od stvari koje mi nedostaju u metalu. Kad smo bili mladi crtalo se po sveskama, na Slayer videima likovi skakali sa balkona, palile se crkve, tetovirali se logotipi, izlazilo se iz kanti za đubre, sad se separatiše umetnik od dela.
  1 point
×
×
 • Create New...