Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/23/21 in all areas

  1. https://www.pullandbear.com/rs/majica-iron-maiden-the-trooper-l04242572
    3 points
  2. Hvala ti što si primetio sve ovo. Zaista mnogo truda ide u svaki intervju, jako mnogo vremena odlazi na pripremu, čitanje sve ga u vezi sa bendom, preslušavanje muzike, pisanje pitanja... Do te mere da se često pitam ima li smisla raditi sve to i koliko ljudi uopšte interesuje da čita to što pišem i objavljujem. Prija videti da neko to prepoznaje i ceni, da nisam pisao, što se kaže, u vetar. Hvala ti još jednom.
    3 points
  3. Kasnis sa emo je gay forama samo 15ak godina.
    2 points
  4. Hvala drugari, šta da kažem. A što se tiče Voivodove opaske, motivacija je entuzijazam i osećaj da sam se bendu revanširao intervjuom za muziku koja mi pričinjava zadovoljstvo, ne novac. Dosta bendova šalje diskove, ploče i merch kada su naročito zadovoljni intervjuom, što mu dođe kao neki materijalni ekvivalent novcu. I to je sasvim ok, ne očekujem ništa više od toga. Kada sam rekao da se pitam ima li sve ovo i dalje smisla, odvajati toliko vremena na webzine, mislio sam pre svega na činjenicu da imam 41. godinu, dvoje dece, bezbroj drugih obaveza. Sa jedne strane si kao neki nedostojanstveni matorac u krizi srednjih godina koji se grčevito noktima drži za tu muziku kao za poslednju vezu sa mladošću koja je već prošla umesto da se potpuno okrene "realnom životu", a s druge strane, kad mesec-dva ništa ne radim, a izađe neki dobar album, odmah me ponovo spopadne svrab. Ništa, guram dalje, pa dokle doguram. Hvala vam još jednom što svraćate i čitate, osećam se mnogo bolje zbog toga.
    2 points
  5. Metallica je sredinom 90-ih poželela da bude, kako Simple Minds, tako i Pete Maravich u svetu metala, a Mejdeni su suštinski Neda Ukraden heavy metala. Uostalom, Mušan Topalović je kod Nede svirao gitaru pre rata i Brusovih striptizarija... Ako percipiramo po košarkašom polju, izvodimo zaključak da su Mejdeni, u stvari, Tundži Avodžobi na toj rokenrol pijaci.
    2 points
  6. From The Bowels Of Perdition (https://www.fromthebowelsofperdition.com/) je webzine u funkciji promocije i pružanja podrške ekstremnoj underground metal kontra-kulturi. Na ovoj strani biće blagovremeno deljeni linkovi ka objavama na sajtu, recenzijama i intervjuima. Hail Spirit Noir: https://www.fromthebowelsofperdition.com/2021/04/18/hail-spirit-noir-interview-2021/ Mystruin: https://www.fromthebowelsofperdition.com/2021/04/09/mystruin-interview-2021/
    1 point
  7. Ili da se promeni ime teme kao i ona za humor. Death Metal (i dalje bez death metala).
    1 point
  8. Вала нису морали 😆
    1 point
  9. Ja moram samo još jednom da izrazim pohvale na rad bloga. Ne samo da estetski izgleda vrhunski i da je prijatan za online čitanje, već se vidi dobra priprema za svakog sagovornika i često u samim pitanjima uživam više nego u odgovorima. Veoma odudaraju od novinarskih klišea, nema nepotrebnog podilaženja sagovorniku već je više fokus na internim procesima prilikom stvaranja, a znaš na fin način da priupitaš i neke neprijatne stvari kod kojih odgovori dosta toga otkrivaju o intervjuisanom u odnosu na klasično držanje narativa na novom izdanju koje je povod za razgovor. Komplimenti od mene.
    1 point
  10. Odličan Carcass.
    1 point
×
×
  • Create New...