Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/13/23 in all areas

  1. Naprave, ali od najgorih mogucih materijala sa katastrofalnim kvalitetom radova gde se bezobrazno svi ugrade, pa to postane tragikomedija posle godinu dve kad se sve raspadne. Puno je takvih primera, putevi prvo sto propadnu, mermerne ploce sto ispadaju, krpe jednu stvar 500 puta... namerno rade nekvalitetno da bi konstantno neko mogao da uzme kintu na renovaciji.
    2 points
  2. Koja infrastruktura druže nista ne naprave a da se ne raspadne za metar dana jesi iz bg ti?
    1 point
  3. ja sam za Sulejmana
    1 point
  4. I dalje glasate za Mariniku Tepic. Urnebesno. 🤣
    1 point
  5. 1 point
  6. Lepo izgleda, ali stari skin je ipak kult. No dobro je i ovako, dopada mi se. No svejedno, ako se drasticno ne promeni populacija alternativnih dzankera koji ovde zalaze, kao i teme o kojima se prica (smece muzika koja nije metal i palamudjenje o veganskim restoranima i autobuskim linijama Vrnjacka Banja - Horgos - Minhen), yumetalu se belo pise...ali ne belo u smislu belo oko mene sve je belo sat na ruci kosulja cipele odelo, vec u smislu belo ko Dimon Sidov CV.
    1 point
  7. namesti neki obrnuti pentagram umesto ovih obrnutih testisa ako boga znaš
    1 point
  8. LOL - a po čemu su bolja, ali konkretno? SNS žgadija je od žute žgadije gora samo po medijskom... neću reći mraku... nego medijskom tom nivou izveštavanja.... Eto priznaću žutoj povraćki, da su mediji, dok su bili pod njihovom kontrolom, i radili za njih, barem imali koliko-toliko iole pristojan jezik, i koliko-toliko makar tendenciju da se prikažu objektivnim (za razliku od SNS Vučićevič proliva). Ostalo sve, je bolje uradio SNS. Žao mi je - ali bolje je uradio. Da li su se ugradili? Da li su pokrali isto ko DS? Jesu. Ali su bar uradili nešto. Šta nešto? Ti sad pitaš. Pa evo.. infrastruktura... Infrastruktura je ihaaaaaaaaj na boljem nivou nego što je bila.. dok je DS vladao (ja sam tada živeo u Sremskoj Kaminici i često odlazio za NS), sve, ali BUKVALNO sve što sam video za vreme vladavine DS-a je prefarbavanje zebri na ulicama... za tih 2-3 godina. Onda dolazi psiho na vlast... I onda.. ne odmah.. ali već za jedno godinu i po, ja uočavam da se radi više od prefarbavanja pešakih prelaza.. rade se uveliko proširenja ulica, radi se most koji je zapušten, rade se još novih mostova, počelo da se radi konačno bušotina kroz Frušku Goru (što je još za vreme Tita obećavano), i konačno.. ali stvarno se tome nisam nadao.. ladno počeli da ruše bandere (koje su tu od Tita), i zamenjuju novima. Sad ćeš ti reći... da.. ali SNS se žestoko ugradio u to. I ja ću ti reći: Naravno! Ali čak i da si loš matematičar, da li je bolje: vlast + DS = pokradene pare - imamo prefarbane zebre vlast + SNS = pokradene pare - imamo nove puteve, nove bandere, bolnice.. etc... Da li ču ja glasati za SNS? Znači ne pada mi napamanet.... GADE MI SE... U stvari, bolje postaviti pitanje ovako: Ko mi se najviše gadi danas? Vučićevič i njegov jebeni Informer i cela ta bljutava SNS propaganda... E sad.. pitanje.. da li bi po dolasku nove vlasti najebao Dragan J Vučićević, ili Željko Mitrović? Apsolutno ne! Nema šanse da najebu.. oni će samo okrenuti se prema Mariniki (ako ona pobedi).. i svi iz opozicije će ih prihvatiti i to je to... Evo.. ja neću da glasam.. jer bukvalno nemam za koga. Ali pristajem (i kao nacionalista i kao patriota i kao bivši radikal) da glasam za onoga koji će Dragana J. Vučićevića da stavi iza rešetaka, ako ni za šta drugo, onda zbog učestvovanja u rušenju javnog morala i etika (zanimljivo.. isti razlog zbog čega bih pohapsio organizatore gej parada). Je l' ima take liste?
    -1 points
×
×
  • Create New...