Jump to content

Pedja

Iskreni članovi
 • Posts

  54
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by Pedja

 1. Pedja

  Sepultura

  Реално, свима њима је најбоље било да су још '91 окачили инструменте о клин
 2. Очајан енглески одувек био један од заштитних знакова грчког black metal-a 😂
 3. https://nikolavranjkovic.bandcamp.com/album/teorija-zabave
 4. Зашто "off" не прелази у "ovv" 🤔 Versvs Christvs је изгледа изузетак од овог правила 😄
 5. Pedja

  Slayer

  Ја прво помислих да питање поставио dAdAiSt
 6. Pedja

  Watain

  https://www.mediafire.com/file/dldnmcp2z849k1o/WatThAg%26EcOfWa_by_Panacea.rar/file
 7. Никако достава преко DHL-а, огромне лоповчине. За пакет од нешто преко 100€ тражили скоро 30€ за "посредовање у царинском поступку" плус царина плус ПДВ, дакле укупан харач око 70€ То посредовање се састоји од тога да им доставиш документацију тј. доказ колика је вредност пакета (нпр. фактура или поруџбеница) и они то проследе Царини.
 8. Pedja

  Izbori

  https://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/rts-1/1455624/eko-karavan-zrtvovani.html Овај чланак и емисија су из 2013 године, од кад су дошли кинези барем 5 пута је горе. Не постоји рудник без потпуног уништења животне средине у ближем окружењу у најбољем случају.
 9. Pedja

  Exodus

  Исти Капетан Драган
 10. Ипак није терористички напад него неки луди Данац: https://www.politika.rs/scc/clanak/490005/Zrtve-napada-lukom-i-strelom-u-Norveskoj-najverovatnije-izbodene-na-smrt
 11. Ево једног доброг Experimental/Progressive Death Metal-a, можда ће само људима требати 60 година да то схвате:
 12. Брате, на којим ли си ти психоактивним супстанцама кад поистовећујеш Death са овом сплачином
 13. Без увреде, али има она лепа изрека "реци ми шта слушаш и рећи ћу ти ко си". Овоме и сличном смећу је место на death/grind теми једино у неком паралелном универзуму.
 14. Предлажем да направите засебну тему за ово brutal-tehnical-progressive-screamo-emo-hc-djent-metalcore смеће које качите, у ствари већ је имате: https://www.yumetal.net/forum/topic/61897-tema-za-pedere-i-dukatlije-random/
 15. Вала нису морали 😆
 16. Баш неко јуче окачио документарац:
 17. Фазон би био да су је назвали "Niggaz"
 18. Наравно да нисам очекивао да поново избаце нешто попут Maiastru Sfetnic или Sala Molksa. Прошли албум је много квалитетнији иако и на њега имам замерки. Јеби га, једино су на Om успели да направе прави баланс између блек метала и фолк/амбијент елемената, песме су динамичне и погодили су одговарају мрачну атмосферу. Све ово итекако недостаје овом новом албуму. Додуше, има занимљивих делова али ништа што би ме вукло да га пуштам чешће.
 19. Уопште нисам одушевљен албумом попут већине. Поприлично сморан и разводњен, превише амбјенталних/фолк/симфо/пост-рок делова, таман нешто крене да се дешава па га начисто успоре. Трећа песма је потпуно одвратна и изазива ми нагон за повраћањем, четврта и последња досадне и сувишне, док би ове дуже песме скратио на највише 6-7 минута. Desferecat испаде најбоља песма с тим што би и код ње скратио онај амбијентални део у средини.
 20. Pedja

  BM noviteti

  Јел им ово скроз доле на логоу шаргарепа?
×
×
 • Create New...