Arch Stanton Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 Ne znam da li je otvarana ovakva tema umesto da pitas mogao bi sam da proveris ovakva tema vec postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted October 15, 2003 Report Share Posted October 15, 2003 Fin bend.Bili su u HN prije nekih 20 dana.otisao sam i prijatno se iznenadio.Onaj trombon podsjeca na Haustor ali sve u svemu su dobri. Pa oni i jesu obradili Haustor. a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftoner Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 Koji je bre tebi kurac!?Si ih mozda slusao ,pa da tek tako pricas o njima!Metalasc sam ,a slusam Eyesburn i sta tu ima pogresno :roll: to se ceni i nije tu nista pogresno... pogresno je to sto mislis da je solid new age stvar a nema ni "n" on nu age-a ... moje misljenje naravno.. inace bend je jebe keve... smatram da bi jebali keve po svetu samo da ih neko malo probije (max je li) jedva cekam sada JAm kada budi svirali sepulturu soulfy i mozda malo ajzbrna ... mnogo su originalni ... kvalitetni... opusteni... naduvani ... ali opet propagiraju str8 edge tako da su zakon! i ja sam vise fan prvih albuma... omiljena definitivno bez premca Your grace...ali da ne seremo svi nadalje ... mogu da uskacem u sutku i uz fool control i pump it i solid i all right... i agony inace u skcu su ubili svirku i nastup...recimo da su imali bolji nastup od soulflaja ... a max je za mene bog. .. pa sada procenite koliko ih gotivim ! respect to Hc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TakeTheRedPill Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 ma jako su nafurani i dosta me nerviraju, ali imaju par dobrih pjesama...material na primjer bio sam na njihovom koncertu u NS prije exita i posteno nema sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 EYESBURN su zakon!!! Po mom misljnju nas najbolji bend!!! Znam sve pesme i vise gotivim ove novije sa solid-a i gabau-a,nego one gde su vise hc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 Muzika je strava,ali imaju jednog velikog idiota u bendu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzumi Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 ccc ajde shvatam vas od 16 ali ovi sa 20 i kusur godina su mi mnogo smesni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Mene oni smaraju...al, svako ima svoj ukus a: a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Prejaki su. Solid je najzreliji njihov album dosad... Najbolji. Od cele ekipe najvishe cenim bubnjara... ima duha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampireBlues Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Eyesburn je jedan od retkih nemetal bendova...nemoj da vam padne na pamet da ih pljujete.....ipak je fool control najbolji...solid je ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 ranije sam ih obozavao,ali sada kad vidim kojota prikenja mi se...mnogo bre smaraju a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebel_grunge Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 Maaaa, eyesburn... Pricha mi ortakinja kakvi su to ..... nevermind.... Inache, njihovu muziku cenim, iako bash ne volim taj pravac... Whatever, uspeshniji su domaci band... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaughtererFaca Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 sranje zivo,grupa napusenih utripovanih koji imaju dobre instrumente a nemaju pojma sa sviranjem a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puky Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 Krecu polako sa desavanjima pa ... proverite po koji put: http://www.eyesburnmusic.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the eliminator Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 najgori bend u srbiji. cimaju se kao da su neki hardcore sa reggae uticajima ,a ustvari su shit.LJUDI KOJI IH SLUSAJU SU SLEPI KOD OCIJU I NE CENE UNDERGROUND BENDOVE KOJI SE TRUDE DA URADE NESTO.SSSSSRRRAANJEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
CFH Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 eyesburn je do jaja,slusam ih jos od davno....svaka im cast za spoj reggae i hc ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 Lepo momci rade to sto rade...ali meni licno se gade...he opet rima ...ne stvarno ne zna se sta vise mrzim Reggae ili HC :ne: ...hmm NU-Metal mozda Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlOodY_AnA Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 meni su skroz ok...jesu malo nafoorani...ali jebiga imaju i zasto a: Pa gomila nasih bendova je isfolirana..jednostavno ko god dostigne neku kolicinu slave,misli za sebe da je woow..medjutim nije sve tako jednostavno...popularnost moze do jaja da sjebe coveka....AH nego da se vratim temi..rekoh gotivni su i kao likovi jer ih znam preko jednog decka koji im je poklonio bubnjeve...kojot je faca...i strasno je pozitivan..ma koliko bio isfoliran :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzumi Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 jesu mozda oni ok bend ali muzicki su otisli skroz u neku desetu pricu za razliku od ranijih albuma koji podsecaju dosta mene da Life of Agony i slicne bendove...no dobro tada se Kojot lozio na taj bend pa je pravio takvu muziku ..sada se lozi na bad brains pa vidite sta proistice iz toga:) ova saradnja sa Soulfly-em im je dobro dosla sto ce im mozda pomoci da postignu nesto i da naprave nesto od sebe mada jos traju pregovori sa menadzerima Soulfly-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Jaaaaaoooooo ql su skroz, sad sam konacno nabavila Solid (iako sam ga pre slusala na ekskurziji ), sad se trujem kuci.... Gabau mi se nesto ne svidja preterano, sve ostalo je bas fino...A Solid je nikad jaci, najsimpaticnija mi je Soya.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 dobar je kojot muzicar, al je smrad od coveka, ko neki paun Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 KOJOT JE CAR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antioch Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 EYESBURN RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 dobar je kojot muzicar, al je smrad od coveka, ko neki paun Bas obrnuto...Kojot je vezara od gitariste ali je zato cool lik ...tako sam barem cuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts