Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 10.4k
  • Views 911.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

comment_1383508

imam jedno pitanje:

kupujem pretpojacalo, a problem je sto moje sadasnje pojacalo nema FX loop tako da ne mogu da iskoristim power-amp od pojacala. Samim tim sam primoran ili da kupim novo pojacalo ili da u moje pojacalo ugradim taj FX loop.

Sada moje pitanje je ko radi tu modifikaciju pojacala (u pitanju je JCM 800 bass seria) i ako neko zna kontakt bi bio pozeljan?

Ili je mozda bolje da kupim pojacalo koje vec ima FX loop?

comment_1386799

Ako bi neko mogao da mi pomogne... Kupila bih gitaru elektrichnu, do jedno 230e. Bacih oko na jednu u Mitrosu - Yamahu, sa popustom je bash 230e, mislim da je iz serije pacifica al jebaga kad ne pogledah tachnu oznaku :P Koji li je najbolji pazar za te pare? Novu bih uzela, kad mi je vec prva :) Btw, josh uvek ne umem da sviram git. :blush:

comment_1386805
Ako bi neko mogao da mi pomogne... Kupila bih gitaru elektrichnu, do jedno 230e. Bacih oko na jednu u Mitrosu - Yamahu, sa popustom je bash 230e, mislim da je iz serije pacifica al jebaga kad ne pogledah tachnu oznaku :P Koji li je najbolji pazar za te pare? Novu bih uzela, kad mi je vec prva :) Btw, josh uvek ne umem da sviram git. :blush:

Imas u Mix-u Astere za 160 jevreja ili neke slicne pare a dobijes i pojacalo uz nju i kofer.

Ako budes uzimala vodi nekog ko svira gitaru i dobro se razume (pun BG gitarista :) )

Te Yamahe su ok koliko ja znam,mada dobar gitarista i na bi metli svirao dobro-ovo cisto figurativno!

comment_1387047

Moja topla preporuka za Pacifiku!

Definitivno najbolja gitara u tom cenovnom rangu :da:

To je bila moja prva gitara, jos uvek je imam i nista joj ne fali...

:pivopije:

EDIT

Niposto nemoj kupovati Aster...osim ako ti zimi ne zafali drva :)

Edited by Marty F

comment_1387931

Ja ti preporcujem tu Pacificu, ili Ibanez GSA60. Ovu drugu imam ja, ugradio sam bolji magnet i sljaka totalno pristojno, sustejn je dobar. Naravno, tremolo sam "zakljucao", jer kod tih jeftinijih nije ni za go 'rac. Ja mislim da ti izbor pada samo na ova 2 modela, ostali su shkr.

Edited by Heavy jerk

comment_1388306
Ja ti preporcujem tu Pacificu, ili Ibanez GSA60. Ovu drugu imam ja, ugradio sam bolji magnet i sljaka totalno pristojno, sustejn je dobar. Naravno, tremolo sam "zakljucao", jer kod tih jeftinijih nije ni za go 'rac. Ja mislim da ti izbor pada samo na ova 2 modela, ostali su shkr.

Beshe neki Ibanez GRG170bk (isto sa tremolom :P), i on mi je u uzem izboru... Definitivno pravim josh jedan obilazak radnji sa nekim gitaristom... Hvala svima na pomoci :D Jaoj, jedva chekam da kupim :blush:

comment_1389302

Ја ништа не бих купио од фирме која има Банета Јелића на првој страни. :) Иначе, Пацифика је најбоља гитара у нижој класи тако да ти сви ми одавде то препоручујемо.

comment_1389431
Beshe neki Ibanez GRG170bk (isto sa tremolom :P), i on mi je u uzem izboru... Definitivno pravim josh jedan obilazak radnji sa nekim gitaristom... Hvala svima na pomoci :D Jaoj, jedva chekam da kupim :blush:

A ne, ne uzimaj taj :)

Taj ima kvazi floyd, krshkrshkrsh.

:krsh:

comment_1390629

ok je ta gitara imam je 3 godine, solidna je bila za cenu koju sam platio, dobar vrat, solidni magneti a za tremolo pa koga briga za jebeni tremolo iskreno samo OFR i egde pro mogu da se nazovu tremolom sve ostalo je imitacija koja nicemu ne sluzi...

a i sta ce tebi tremolo :D

comment_1390952

Moze li mi neko reci nesto o Rubinovim gitarama-pola ljudi nije ni culo za njih...

Fora je u tome sto san kupio polu akusticnu-Rubinovu staru ko zna koliko(preko 30leta :lol:) i zeleo bi da znam vise o njoj... inace u odlicnom stanju je i dobro zvuci,cist zvuk,..

pozzz!!!!