Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2532197

Ako ti ej stislo za pedalu, uzmi onaj Boss koji su ti ljudi predlozili.

Ja bih pre jurcao neku ozbiljniju gitaru, a drljao drajv sa pojachala, pa tek posle uzimao pedalu.

Imam ja para za ozbiljnu gitaru( u stvari fali mi desetak hiljada za ovu lepoticu http://www.mitrosmusic.com/proizvod/12039-Jackson-JS32-Rhoads-w--Floyd-Rose--Rosewood-Fretboard--Inferno-Red--w-Gig-Bag/ ),al ne daju roditelji da se uzima,al jbg,ipak imam samo 15 godina.

A meni kazu da sam los gitarista posto im sviram lashed to the slave stick kad mi traze riblju corbu,bajagu i sviram neku improvizaciju u Em Phrygian dominant skali :udri:

Mozda i uzmem neku bolju za sedamnesto-osamnesti rodjendan. :zuba:

• Replies 10.4k
  • Views 914.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

comment_2532245

Ne daju ti roditelji? Kakav si ti to metalac? Gde je tu bunt, fuck off stav?

Kako kaze ono ona pesma, 'rape your mother, kill your dog' :P

Brzo si se nešto iznervirao, šta bi Džrk trebalo da kaže? :haha:

Džrk se smeje dok ceka gitaru da mu dodje, a jos vise ce se smejati kad mu bude pala saka. Laughing away :haha:

Edited by Џрк

comment_2533117

Zlatni standard medju pedalama je 9V. U zavisnosti od jachine elektrichne struje koja se meri u amperima, znacesh koliko pedala jedan adapter moze da podnese (prochitash na pedalama koliko im treba, pa sabiraj).

Postoje pedale koje retardirano rade na 14 V, 12 V, 18 V... ali su retke.

VAZDA PRED SOBOM BLAGOJA VIDIM

Edited by Vuk

comment_2533161

Da. Samo bih se na to dovezao da je bitno da uzmes kvalitetan ispravljac, da ne bi sprzio pedale. Uzmi onaj Boss-ov od 500mA, mada kosta dosta, 3500. Sa njim otprilike mozes da furas 3 ili 4 pedale, ali ti treba i razdelnik da ti neko uradi (kada budes imao vise pedala). Mozda je najbolje da prvo njega uzmes i 1 pedalu. Kad budes imao recimo 3, uzmes onaj Bossov manji pedalboard, i on sam u sebi ima razdelnik za struju, samo u njega ustekas adapter.