Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1416788

Можда је ово свиња ...

Петрући је постао свиња, еволуирао у свињу ...

Није лоше, кажу да и органи свиње доста личе на човекове а и међу паметнијим су животињама ...

Следећи албум - "Images and Pigs"!

• Replies 7.5k
  • Views 594.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova tema je uvijek bila ultimativno stjeciste svih nesudjenih muzickih genija, kojima je sudbina dodijelila nezahvalnu ulogu da, umjesto da budu clanovi nekog renomiranog svjetskog prog metal benda, s

• kad budeš slušao:

• evo ti minus pedercino

comment_1419039

Scenes from a memory i a change of seasons obozavam... Nisam neki fan DT, mislim imam rispekt za sve sto su postigli, ali ih nikad nisam toliko slusao osim ovih albuma koji su mi vrh! Nekako nikad da posvetim dovoljno volje, energije i vremena da slusam ostalo...

comment_1419063

ne bih da se falim ali ja sam usao u backstage na SDOIT turneji... hehe...

ajd sad malo pljuvanja na ovo...

shalim se... mogu da kazem da je ruddes sasvim jedan opusten lik, jer on me je uveo i sa njim sam i njavise pricao, a petrucci je... petrucci... opustencija, ali se i kod njega i kod myung-a vidi da su skroz zaudjeni muzikom i da ne posvecuju vremena mnogo cemu, pogotovo myung, a Labrie- je frontmen, ovo kazem pomalo u negativnom kontextu, i imao je uzasne kaki-boja kozne pantalone, sto je odma' minus...

moram da napomenem da je ovo moje misljence i da nema mnogo ozbiljan karakter...

inace iskustvom poucen suzdrzavam se od suda o novom albumu, jer nije bio jedan njihov album da nisam rekao da je los, a sad evo ne racunajuci IAW i Awake, ne mogu da se odlucin koji mi je , svaki na svoj nacin bolji i zanimljiviji...

i octavarium je zanimljiv, iako u drugom tripu, ali ipak... al' boga mu , sto neki to gledaju kroz zaludjenost nekim, ovim, ili drugim bendom???

to je malo uopstavanje, koje nema mesta... kako se kaze ne drzi vodu...

ne treba mi dream da mi kaze sta je dobro ili nije, isto tako zasto ocekivati jos jedan images ili neke-osobe-omiljen-album kad ima toliko novih stvari da se radi...

ne porichem, zaista ponekad lici da malo vise komercijala radi nego feeling za osecaj... ali boze moj, verujem da bi se -necu reci svako- vecina smorila ako tera u jednom pravcu... pogledajte lucu turilija... nemoj neko da me zbog ovoga napada to sam naveo kao primer- svaka slicnost sa stvarnim si'uacijama je slucfajna... znak usklika...

meni je bitnije da li mi se taj konkretan album svidja kao odvojena celin a ne kao deo opusa dream-a u ovom slucaju, ili bilo kojeg drugog benda.

vozdra drugari...

comment_1420961

DREAM THEATER performed their classic Images And Words album in its entirety on June 3rd at the Gods Of Metal Festival in Italy. Their complete setlist was as follows: 'Pull Me Under', 'Another Day', 'Take The Time', 'Surrounded', 'Metropolis Pt.1', 'Under A Glass Moon', 'Wait For Sleep', 'Learning To Live', 'Home', 'As I Am'

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

comment_1421141
Не разумем - каква је то промоција новог албума када се на концерту, у целини свира неки од пре 15 година а који слови за легендаран?

Сигурица?

Ja bih rekao: srećna po publiku!

comment_1421185
Не разумем - каква је то промоција новог албума када се на концерту, у целини свира неки од пре 15 година а који слови за легендаран?

Сигурица?

sigurica svakako, buduci da album izlazi tek danas zvanicno, a oni smatraju da ljudi jos uvek nisu nabavili album, ili se prave ludi, ne znam, ali jebote, Images ceo, uzivo...

comment_1421226

@Lordring

:D

Što da ne?

Znam da bi meni bilo ostvarenje jednog od bitnijih snova da budem na takvom koncertu...

A može im se da jure malo trendove, dosta su ih postavljali u mladosti, omatorilo se :mhihi:

comment_1421330

Постављали су трендове и стандарде и Fates Warning, Voivod, Morbid Angel, Death, Bathory и још гомила других па не видех да су икада почели да јуре те исте трендове ...

comment_1421728
U pitanju je festivalski nastup, a DT je poznat da tako s vremena na vreme uradi po koji tribute pa rekoše sigurno sebi "Ajd da uradimo tribute to DT kad smo svirali muziku a ne jurili trendove" :mrgreen:

Kolega,nemo' se zajebavate s necim sto ja volim... :D