Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 7.5k
  • Views 594.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova tema je uvijek bila ultimativno stjeciste svih nesudjenih muzickih genija, kojima je sudbina dodijelila nezahvalnu ulogu da, umjesto da budu clanovi nekog renomiranog svjetskog prog metal benda, s

• kad budeš slušao:

• evo ti minus pedercino

comment_2358423

Naslov me je prvo zabrinuo a onda nasmejao, mislio sam da je fejk. :haha: Nisam verovao da će u samom nazivu albuma da aludiraju na odlazak Portnoja i celu priču. Čak i da su hteli tako, možda su mogli da izaberu neki suptilniji naziv. Bilo bi bolje da su ga kratko i jasno nazvali Drama, ako su već hteli sličnu konotaciju.

Sveža informacija - Myung pisao tekstove za album. :da::rockdevil:

comment_2358494

Iskreno, vise ocekujem Opeth, izgleda da ce odraditi album u prog rock stilu, u fazonu sedamdesetih. OD DT ne znam sta da ocekujem, ali preslusace se sigurno. Nekako se potajno nadam prijatnom iznenadjenju (mada je tako svaki put kada izdaju album)..

comment_2358696

Imam neki dobar osecaj za ovaj novi album, kao da ce se nesto promeniti... Nisam imao takav osecaj sa Black Clouds, mozda stvarno se uzmu upamet nakon dolaska novog bubnjara, mozda im on objasni nesto xD

ne znam da li je bilo ovde, jes da je bivsi bubnjar al ajd ;)

http://www.mikeportnoy.com/interact/purplemonster.aspx

comment_2360920

Hvala za link. Jedino mi nije jasno što bubnjar, koji teži da bude što prepoznatljiviji i da ostavi neki trag u muzici, dozvoli da bude fizikalac. Mislim da je Mangini predugo bio studijski muzičar, na'rani svinje i ne diraj ništa fazon.

comment_2360963

A stvarno su postali debilni.

Audicija za najboljeg bubnjara, kurac-palac, a na kraju prof. dr Petrucci na nekoj Segi napravi bubnjeve i daa na sviranje. Da ima bar malo mozga rekao bi Mike-u da uradi to kako misli, jer je najbolji i u materiji vec 20+ godina, pa onda ko sta ima od ostalih da prokomentarise. Ovako mu je rekao "Sedi! Jedinica!"