Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 7.5k
  • Views 593.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova tema je uvijek bila ultimativno stjeciste svih nesudjenih muzickih genija, kojima je sudbina dodijelila nezahvalnu ulogu da, umjesto da budu clanovi nekog renomiranog svjetskog prog metal benda, s

• kad budeš slušao:

• evo ti minus pedercino

comment_3091670

Osim ako ne bude neki guest appearance, Kevina nikada ne bi vratili u bend (a ne verujem ni da bi hteli). Pre nekih desetak godina, Portnoy je u intervjuu rekao da ne svira više na Moore-ovim solo albumima jer je u fazonu, ili se radi kako ja hoću ili nikako. Kevin je isuviše jaka individua, a i Džordan je davno postao neodvojiv deo benda, tačno im odgovara po ličnosti i svirci.

comment_3091698
14 hours ago, chess said:

Petrucci je tu verovatno odradio stvar da ga vrati u bend, primetno je da imaju dobar odnos poslednjih godina, Portnoy mu je svirao na solo albumu, kapiram da je bilo pitanje vremena kada ce ovaj da ga pita da se vrati u bend.

realno, mislim da je samo od petrućija i zavisilo kada i da li će se portnoj vratiti u bend 😄 

u svakom slučaju, srećan sam zbog ove vesti, jbg 😄 

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
comment_3097290

Ovo ne bi bilo loše videti. Kad sam ih slušao 2014te u Zagrebu, tad je bila turneja vezano za self-titled album plus 20 godina od "Awake" i 15 godina od "Scenes from a Memory" pa je bilo par pesama sa svakog od ta dva albuma. Svirali su "The Shattered Fortress", "On the Backs of Angels" i "Trial of Tears" van self-titled i ova dva. Sad bi mogla biti dosta šarenija lista. Da li je Zagreb ili Budimpešta bolje mesto za videti bend?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
comment_3099872

Postavih na temi "Berza", ali nadam se da smem da spomenem i ovde:

Nažalost, sprečena sam da idem na koncert u Zagrebu, 29. 10. tako da prodajem dve ulaznice. Mesta su zaista dobra: sektor 115, tribina c dole, red 3, sedišta 178 i 179. Koštale su po 62 evra, ali ja ih prodajem za 40 evra po ulaznici, dakle ukupno 80. Ulaznice su PDF, dogovor putem poruka.

• 2 weeks later...