Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 116.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja nisam mogla očima da vidim Apartman, do pre par godina kada sam (na silu odvučena od strane drugara), uživo čula njihovu svirku na nekom Moto festu. KAKVA JE TO ENERGIJA!!! Komunikacija sa publikom

• Koji proser , sedi 1 !!!!!!!!!!!!! Poslusaj live cd kad sam reko Olgi - Pusi kurac ... TRo je predoistroznosti radi ... Kuhinjaaaaaaaa , kuhinjaaaaa ... zove te kuhinjaaaaaaaa , creno bela zastava sim

• Alice_Wrathchild
    Alice_Wrathchild

Ma odslušala sam pre par godina, dok su bili aktuelni u Čačku, svirali su non-stop i bili su jedini koji u toj rupi naplaćuju ulaz, družili se s našim bajkerima...ne znam, neću da vređam, meni su smeš

comment_977624

Nisu to vredjanja uopste.Sto se mene tice,mozes da brises sve moje postove na ovoj temi.

Nemoj misliti da je Lotke dobar covek toliko.Jebiga,ti si se raznezio kad je pustio suzu...pa sad,kao,dobar je.

A Rogosic nikad nije bio objektivan.To se vidi po njegovim recenzijama,kako ocenjuje albume.Ono sto mu se ne svidi ispljuje posteno.Mogu da ti navedem primere cak.I,ako on ne voli Motley Crue,ne mora da saopsti u rock casopisu kako oni nisu doprineli rocku nista.

Srecno bendu KA u daljem radu

comment_977626
Neso,da li si nekada u zivotu pohvalio nekog,ako ti je za utehu ti i Sead imate slicnu narav...

Hvalim sve ono sto zasluzuje...no,ti me preko foruma ne znas kao nekog ko hvali... icon_wink.gif Ako zalgedas neke teme,videces.

P.S. Don't touch Zeleta violent.gif

icon_smile.gifpivopije.gif

comment_979640
E, ajde, OK. Dosta je vise ove price.

Prvo, ako ne mozes da se uzdrzis od vredjanja, mozes slobodno da iskuliras ovu temu, jer cu ti ja brisati postove ako vidim to ponovo.

Ja tvoje postove ne nazivam glupim, stoga ne vidim odakle tebi pravo da to cinis sa mojima.

Divlje Jagode sam poceo da slusam pre nekih 13 godina, stoga - valjda to daje pravo za MISLJENJE o njihovom jebenom zvuku kakav imaju danas. Tebi odgovara, meni NE!

I dosta vise tog sranja oko toga ko uzima koliko para. Mislis da Zele ne uzima najvise para u Jagodama?

Tebi je i Rogosic mamlaz, Lotketa vredjas za zube... mislim da nemam zelju s tobom vise da razgovaram, dok ne naucis kako se razmenjuju misljenja na forumu.

Ajd.

molim te, budi mu primer.

• Author
comment_979676
molim te, budi mu primer.

Ma, samo je problem u tome sto dosta ljudi ne shvata sta je to internet forum... ne mozes izneti svoje misljenje, a da te neko ne nazove glupim, i ne poklopi nekim idiotlukom.

----------------------------------------

Recenzija DVD izdanja je postavljena na Serbian-Metal.org

Poz!

comment_979728

ma, samo imam utisak da ti sve preozbiljno shvatas i da se nerviras...

nema razloga. ovo je samo forum.

ja sam iznela svoje misljenje da je lotke minus kompletnom bendu, koji je i sam osrednji.

there....

comment_980169

Voleo sam njihov album Izgubljen u Vremenu ali ovo novo Roker i Ruka Pravde mi se ne svidja.Produkciju su digli na visi nivi ali mislim da su upali u krizu ideja.Ovo sto oni sviraju da je izaslo u vreme 80`-85` kad je bio popularan Dio,Saxon itd bilo bi nesto sad je samo malo zastarelo.Ali boze mij ko voli nek` izvoli. icon_rockdevil.gif

• 2 months later...
  • Author
comment_1060480

I ovde, da se ne ponavljam, imam copy-paste misljenje na temu KA koncerta iz BL 10.3.:

Uh, pretpostavio sam da ce biti jak koncert, ali ni u snu da ce biti toliko jak!!!

Dakle, Kraljevski Apartman je odrzao jedan od najboljih koncerata u BL u proteklih 10ak godina (mada kad malo bolje razmislim, ne znam na kojem je koncertu bila bolja atmosfera u BL, a mozda sam i malo subjektivan jer su mi oni najbolji domaci bend).

Mi smo jos uvek u slavljenickom elementu, ne prestaje se sa alkoholom, niti se nazire kraj festama icon_mrtav.gif

Evo par podataka:

- Prodato je 420 ulaznica, prisutno oko 500 (!!!! ocekivali smo max.300) ljudi (kad se saberu free spiskovi, novinarske i guest liste)

- Apartmanci su prezadovoljni atmosferom i svirkom, sto je najbitnije

- Snimali su dan kasnije na RT RS za emisiju Bez Filtera, oko sat vremena svirke, i to ce biti emitovano tokom aprila.

Hvala svima koji su dosli icon_cool.gif

comment_1060764

SVIDJAJU MI SE NJIHOVE PESME!

SIROKE SU IM MOTIVI!

NJIH MI NIKAD NIJE DOSTA!

SLUSAJ APARTMAN!

OSTANI BAMBOOCHA!

• 2 weeks later...